Most mi van a Holddal? TÖbb oldalon is olvastam, hogy furcsa karikát látnak körülötte, de nálunk nem látni (Bp).
Figyelt kérdés
2012. febr. 2. 19:35
2/11 anonim válasza:
itt sem látni, de a csillagászati naptárban sincs semmi esemény
3/11 anonim válasza:
A halo teljesen szokványos jelenség, miért lenne vele bármi?
Azért valahol félelmetes, hogy ennyire nem élnek együtt az emberek a természettel :(
Egyáltalán nem furcsa, vagy szokatlan, szerintem inkább gyönyörű, megkapó jelenség.
4/11 A kérdező kommentje:
Nem láttam még ilyet soha, ezért nem tudtam róla. Kicsit azért ijesztő, de tényleg csodaszép lehet a képek alapján.
2012. febr. 2. 19:55
5/11 anonim válasza:
Párás idő kell hozzá... A nap körül is tud lenni:
6/11 anonim válasza:
Még én sem láttam ilyet soha. Be is szartam egy kicsit.
7/11 anonim válasza:
mert budapesten minden tiszta szennyezett,azért nem látni.
8/11 anonim válasza:
Szerintem inkább azért mert Pestre még nem ért el a pára, de lassan el fog, és akkor itt is látjuk majd. Már nincs kedvem kimenni, de szerintem pár órán belül innen is látszani fog. Fél négykor van holdnyugta... Majd nézegess rá addig!
9/11 anonim válasza:
én most mentem ki megnézni, és tisztán lehet látni :D csináltam képeket is, nem a legjobb minőségben, de a lényeg látszik.
17/L pest megyéből :D
10/11 anonim válasza:
"mert budapesten minden tiszta szennyezett,azért nem látni"
Én este nyolckor már tisztán láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!