Hová tünt a Hold?
Figyelt kérdés
Szombat óta sehol nem látom a Holdat.2009. aug. 20. 22:52
2/21 anonim válasza:
Most van pont 0%-on :) Majd meglesz megint nefélj :'D
3/21 anonim válasza:
Igen a héten nekem is feltünt hogy nagyon sovány,aggodalmam beigazolódott elfogyott.
4/21 anonim válasza:
Piszkos volt ezért kimostam,de sajna elvesztette a színét és fekete lett,vissza tettem csak nem látszik.
6/21 anonim válasza:
Gondolom alszik szerencsétlen. Augusztus van, mindenki most ment szabadságra.
7/21 anonim válasza:
Én is feltettem egy ilyen kérdést a multkor... én már hetek óta nem látom, de ma azt mondta az egyik barátom, hogy talán holnapután lehet majd látni. Nekem is nagyon hiányzik. :(
8/21 Salx Narval válasza:
Itt van Kaposváron, tegnap este láttam, egy rövid ideig. Nagyon le van pusztulva szegényke.
10/21 anonim válasza:
Az oroszok '89-ben elvitték a csillagokat, most eszükbe jutott, és elvitték a holdat is!
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!