Halottam egy pletykát miszerint 2012 december 21-én 3-4 napos sötétség mert a föld belép a null síkba és nem lesz áram ebből mi az igaz?
Ebből az az igazság,hogy nem "halodtam",hallottam.
A kekeckedést leszámítva:semmi.Megint csak az ezotériások gyógyszere gurult el.
Pedig lesz ilyen. No nem áramhiány, hanem pár napos sötétség, a sarkkörökhöz közel.
Az északi sarkon meg bőven éjszaka van már, bár ott fél évig tart a sötétség :D
Nálunk meg évekig, de az más téma :)
Ide is bemásolom
Információim szerint a "galaktikus null sík" létezik, de csak egy önkényesen választott, a galaxis középpontjára merőleges sík, ami körülbelül megfelezi a galaxist széltében. Egyfajta viszonyítási alap lehet, és a Föld tényleg bele tud kerülni, de nem lesznek galaktikus illúzióink, nem lesz fény-, áram- és hang-kimaradás, sem egyéb csodás dolgok. Ez a sík csak azért van ott, ahol, mert a tudósok odaképzelték.
+ még annyit hozzáfűznék, hogy az ismerősöm szerint, akitől halottam, ez a null síkba lépés a téli napforduló környékén lenne esedékes.
Kedves kérdező! Most belinkelem neked is azokat a kérdéseket, amiket a kérdésed feltöltésekor a GYK is erősen ajánlotta, hogy ugyan nézd már meg, mert nagy valószínűséggel ezzel a témával foglalkoznak azok is. Aztán, ha most valami oltári véletlen során meg is nézed akármelyiket, ott biza meg fogod találni a véleményünket.
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nasa+null+s%..
Szóval legközelebb kicsit nézelődj, mielőtt húszmilliomodjára is feldobsz egy csontig lerágott témát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!