Igaz ez? A NASA tényleg kijelentette, hogy pár napig sötétség és ára, szünet lesz az egész földön?
Figyelt kérdés
komoly válaszokat szeretnék kérni...akik le szeretnének oltani azok továbbmehetnek.nem azért kérdeztem,hogy viccet csináljatok az egészből.
2012. nov. 13. 16:22
1/24 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=nasa+nulls%E..
tessék válogass kedvedre... Te GYK-hülyéje
2/24 anonim válasza:
Csak azt nem értem, akinek ilyen hülyeségek keresgélésére van ideje, az miért nem tud ránézni a NASA oldalára?
3/24 A kérdező kommentje:
talán mert nincs a nasa oldalán.:)
2012. nov. 13. 16:25
5/24 A kérdező kommentje:
elég szánalmas vagy,előbb írtam hogy akik le szeretnének oltani azok mehetnek tovább.
látszik az agyiszinted
2012. nov. 13. 16:27
6/24 anonim válasza:
"talán mert nincs a nasa oldalán.:)"
Na és miért nincs a NASA oldalán semmi róla? Na miért? Nagy ész kell a kitalálásához, MERT BAROMSÁÁÁÁÁG. De csak úgy halkan súgom, nézd már meg a rögtön utánnad feltett 2 kérdést. És ma csak 7-8 volt eddig belőle. Eszedbe se jutott hogy megnézd van-e ilyen kérdés már, fogadjunk ...
7/24 A kérdező kommentje:
megnéztem,én is meg akartam kérdezni,erre van ez az oldal kitalálva.de harmadszorra is leírom,ne olts le légyszíves.
2012. nov. 13. 16:31
8/24 anonim válasza:
Ki a szánalmasabb? Aki arra nem képes, hogy a kérdése megfogalmazása előtt megnézze a NASA oldalán a cáfolatot, avagy a kérdés feltételekor a GYK által feldobott, 20 hasonló kérdés meglétét? Avagy az aki napi 20 tudatlan műveletlen okostojás ugyanazon jellegű aggodalmával találkozik?
9/24 A kérdező kommentje:
amúgy meg mi van ha nem baromság,drága?:)
2012. nov. 13. 16:31
10/24 anonim válasza:
Rendes válaszokat kaptál. Ha egyszer debil vagy, akkor mégse írhatjuk azt, hogy "igen fiatalember, az ön megalapozott tudományos elmélete bizony megfontolandó" :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!