Lesz december 21. -én világvége?
Én azt hallottam, hogy egy napra elsötétedik minden, de nem tudom. Én kicsit félek, akarok még élni, tavasszal kapom meg az első lovam ne máár :D XDD..
szerintetek mi lesz??
Az a kérdés, hogy addigra összegyűlik-e 10000 darab a „lesz december 21-én világvége” kérdésből. Úgy tűnik igen.
Ha érdekel a téma, akkor válogass:
Kérem,ez maradjon ezotéria kategóriában!!!!
2.!
Gondoljunk bele,mi lesz decemberben,mármint kérdések terén...:)
A gyk fogja elindítani a világ végét,sok lesz az ilyen kérdés,túl lesz terhelve a szerver az erre adott jó válaszokkal (nem lesz vazzeg......-.-" etc.)
Ettől majd felrobban,ami láncreakciót indít el...felrobban tőle a szervert tartalmazó terem,ami gyújtóbombaként belobbantja a gázvezetékrendszert,ami megsemmisíti az adott várost,titkos kémiai anyagok kerülnek a levegőbe,felmelegszik a levegő,elolvadnak a gleccserek,megnő a tengerszint,elönt mindent a víz (Így aki Hollandiába menekül,az egy egysejtű-.-"),és persze a kínaiak (!) építenek egy működő (!) bárkát,amin elég korrekt az emberek elhelyezésének a módja:Fizetsz vagy nem...
Remélem minden ilyen kérdezőt lezsibbasztottam-hozzáteszem magamat is...-,és hát ennyire reális a maják tippje....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!