Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A suliba meg kellett tanulni...

A suliba meg kellett tanulni a bükköt, tölgyet, fenyőt erdőket, jellemzés, felépítés. Most megtanultam de ahogy nézem újra semmit nem tudok és nem is fogok. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

2012. okt. 7. 10:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Én azt tanácsolom, hogy írd le. Először másold le, aztán a saját szavaiddal írd le. Nem biztos, hogy elsőre megragad, de azért valamilyen szinten tisztába leszel az anyaggal. Én ezt szoktam csinálni. Nekem beválik. És ne így indulj neki, hogy nem fogod tudni. Minden agyban dől el. Ha eldöntöd, hogy tudni fogod, akkor igenis sikerülni fog megtanulni. Sok sikert!
2012. okt. 7. 10:26
 2/2 anonim ***** válasza:
Délután keress egy erdőt, mert annak pont sok értelme van hogy bemagolod, aztán egy hét múlva fogalmad sem lesz róla.
2012. okt. 7. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!