Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Vannak ott élőlények? Milyenek?

Vannak ott élőlények? Milyenek?

Figyelt kérdés
van az a bizonyos Mariana árok..és a kérdésem az lenne h ott vannak élőlények..ha nem is a legmélyebb pontjánál..de 1 -2 km mélyen akár?és milyenek..ez nagyon foglalkoztat..de nem tudok választ kapni rá:S
2009. aug. 4. 18:31
 1/7 anonim ***** válasza:
47%

Igen, vannak. Amikről régebben olvastam, azok különböző laposhalak, algák, garnélák. Ezek az árok fenekén vannak.

Tanulj meg angolul, ha informálódni akarsz és tanuld meg a Google kereső használatát.

2009. aug. 4. 18:47
 2/7 A kérdező kommentje:

14 évesen hadd ne legyen meg már a felsőfokúm:) de majd igyekszem..

jah és én ilyen veszélyesebb élőlényekre gondoltam.

2009. aug. 4. 18:50
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

főként egysejtű mikroorganizmusok élnek ott, ne gondolj tengeri szörnyekre megy ilyenek

Vannak mélytengeri halak, meg polipok vagy tintahalak is talán, meg sokféle kicsi rák, a legtöbbnek átlátszó a páncélja

2009. aug. 4. 19:14
 4/7 anonim ***** válasza:
26%
14 évesen felsőfokúm volt. Az meg más kérdés, hogy egy középfokúval meg lehet érteni a lényeget.
2009. aug. 4. 19:56
 5/7 anonim ***** válasza:
79%

hű én láttam egy tökjó filmet, levetítették nekünk egyik bioszon...

őőő... élnek :DD

ilyen hosszúkásak meg szúrósak leginkább...=)

2009. aug. 4. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
Vannak azok az ámbráscetek. Azok lemennek jó mélyre, 3-4 kilométer, és ott vadászgatnak esetenként. Na, azok találkoznak élőlényekkel, többek között óriástintahalakkal (találtak csápnyomokat a bálna pofáján meg csőrt a gyomrában). Szóval sokmindent nem tudunk még a lenti dolgokról :)
2009. aug. 5. 11:48
 7/7 anonim ***** válasza:

Pl:

-Horgászhal: [link] [link]

-Ördöghal: [link]

Az ördöghal az embert is megeszi,De ez kölcsönös.

2009. aug. 7. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!