Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi lehetett ez az objektum az...

Mi lehetett ez az objektum az égen?

Figyelt kérdés

Szóval, fél kilenc fele jöttem haza haveromtól, és láttam egy nagy fényes, mozgó valamit. Gondoltam, biztos az ICC, délkeleti irányból nyugati irányba haladt. Néztem egy darabig, aztán elment a fénye, és átváltott villogásra, mint egy repülő. Most két kérdés:

1. Ha repülő volt, létezik, hogy a Nap úgy megvilágította, és az tükröződött vissza?

2. Viszont ha nyugati irányba haladt, miért ment le róla a Nap fénye? Úgy értem, nyugati irányban volt a Nap is akkor, tehát nem kellett volna végig megvilágítania?

2012. szept. 21. 22:56
 1/2 anonim ***** válasza:

Az ISS (és nem ICC) nem lehetett, mert ebben a hónapban Mo-on csak hajnalban látható.

Valószínüleg repülő volt.

2012. szept. 21. 23:12
 2/2 Shai-Hulud ***** válasza:
0%

Ez az az ojjektum vóóót, amelyikben veszik ki a vízből a zoxigént, teccikérteni?

(Szalacsi)

2012. szept. 21. 23:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!