Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Mi lehetett ez? Nagyon megrémi...

Mi lehetett ez? Nagyon megrémisztett

Figyelt kérdés
Tegnap a házban bent volt egy furi légy, kicsit nagyobb volt mint egy átlagos légy nem az egész teste volt barna, de elöl az volt. A lábai vastagabbak voltak mint más légyé és rám is szált nem egyszer a lábamra és mindig ugyan arra a pontra. Nem éreztem hogy rám szált volna pedig rendes legyet azt szerintem mindenki érzi. segitsetek
2012. aug. 17. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
valami bögöly? [link]
2012. aug. 17. 11:20
 2/9 A kérdező kommentje:
Nem ilyen olyan volt mint a légy csak nagyob egy kicsit nem volt bögöly szerintem hátulja az légy volt de az eleje az barnás és nem valami jól tudott repülni. De köszi a választ
2012. aug. 17. 11:34
 3/9 anonim válasza:
Ha bögöly volt vagy pőcsik AZONNAL ÜSD AGYON! Nagyon fáj a csípése a kis szemétnek és fáj is meg begyullad
2012. aug. 17. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
Sokféle légy, bogár van. Megrémülni nem érdemes tőlük, ha zavar, kergesd el, vagy csapd agyon.
2012. aug. 17. 11:40
 5/9 A kérdező kommentje:
mi az? ha az is volt nem csípet meg mert nem fájt
2012. aug. 17. 11:42
 6/9 A kérdező kommentje:
és hiába rángatam a lábam nem szált le rólam, csak lesőpőrtem
2012. aug. 17. 11:45
 7/9 anonim ***** válasza:
Tudom, miről beszélsz. A régi házunkban sok ilyen kis szemétláda volt. Sárgás színe van, és tényleg mindig ugyanoda száll vissza, de vigyázz, mert csíp is! Megölni is tök nehéz, alig lehet agyonnyomni. :S A neve most nem jut eszembe.
2012. aug. 18. 21:46
 8/9 A kérdező kommentje:
Igen az volt csak amit én láttam barnás volt lehet hogy a him és a nőstény különbözik. amikor fürödtem bejött hozzám a légy és amikor kiszáltam a kádból akkor is a lábamra szált és gyorsan felvettem magamra valamit és kicsit meg voltam rémülve vártam és kivittem a tőrőlközöt baja volt és elrepült. Ha eszedbe jút a neve írsz köszi előre is
2012. aug. 19. 12:00
 9/9 anonim ***** válasza:
Valami hibrid bögöly. :)
2012. szept. 26. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!