Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A vegetáriánusok tényleg...

A vegetáriánusok tényleg ennyire képesek a tudomány hamisítására, csak azért, hogy az ideológiájukat támogassák vele?

Figyelt kérdés

[link]

Elég szomorú. :(

2012. szept. 15. 22:29
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
56%

Biztos én vagyok a sötét vegetáriánus bunkó, de azemberen kívül a Föld összes húst is evő élőlénye jóízűen megzabálja a húst főzetlenül, sületlenül, fűszerezetlenül.

Szóval kedves tudományos húsevők: jóétvágyat a nyers, ízesítettlen húsokhoz.

Csakösszehasonlításként, az alma, paprika, na jó azösszes gyümölcs és a zöldségek nagyrésze abban az állapotában alkalmas az ember általi fogyasztásra, ahogyan a természetben találod.

A hússal pedig eljárások sorozatán kell keresztülmenni mire olyan állapotba hozod, hogy nem dobod ki tőle a taccsot.

Üdvözlettel,

Egy vegetáriánus bunkó

2012. szept. 16. 09:31
 12/23 anonim ***** válasza:

Ja és mellesleg a húsát adó állat tenyésztése, hízlalása közben és utána heted, azaz hetedanyi tápanyagot szolgáltat az emberiség számára, mint amennyit az állat által elfogyasztott gabonaféle lett volna.

Azaz rendkívül gazdaságtalan is.

Ugyanez vonatkozik pl arra, hogy iszonyatos méretű termőföldeket használnak fel dohánytermesztésre, ahol éppenséggel emberi élelmet is lehetne termelni.

A Föld életfenntartó rendszere el tudná látni azt a kb 7 milliárd lakost, csak ügyetlenül van kihasználva. Vagy inkább önzően?

2012. szept. 16. 09:35
 13/23 A kérdező kommentje:

Kedves vegetáriánus bunkó!

Sokáig az ember is nyersen ette a húst, később viszont rájött, hogy sütve,főzve,fűszerezve még finomabb.

Egyébként most is eszünk nyers húst(tatárbifsztek).

Nekem nem baj, hogy ti nem esztek húst, csak ne hamisítsátok a tudományt.

2012. szept. 16. 09:41
 14/23 A kérdező kommentje:
Az alma rossz példa, mert sok köztük az olyan ami ilyen formában nem található meg a természetben mert biotechnológiai beavatkozás eredményeként jött létre.
2012. szept. 16. 09:51
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A tudomány jelenlegi állása szerint a nyersen fogyasztott hús rendkívül veszélyes az egészségre, majdhogynem alkalmatlan a fogyasztásra.

Plusz a húsevő állatoknak semmilyen eszközre nincs szüksége az áldozat elejtéséhez és elfogyasztásához. Mindennel fel van szerelve a természet által. (Pl karmok)

Immunrendszerünk támogatása céljából a C vitamin számunkra a legfontosabb vitamin, melyet leginkább nyers gyümölcsökben és zöldségekben találunk. (meg a patikában bogyóként...) A macskafélék szervezete lazán előállítja a C vitamint, de nekünk be kell vinni. Zöldség, gyümölcs...

Az olimpiai sportolók közt sok a vegetáriánus, s amelyik eszik húst az sem azzl tömi magát, amikor olvastam az étrendjükről, feltűnően kevés húsféle volt megemlítve a többi táplálékhoz képest.

2012. szept. 16. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:
ez egy másik téma lenne, de vannak, akik szerint az emberiség is biotechnikai termék, a korai mezopotámiában klónozással és génmanipulációval a nefilimek (óriások, földönkívüliek, istenek) kotyvasztották össze, mealkodva az "adamut" (sumér vagy akkád szó, ÁDÁM, földet, anyagot, sarat jelent), majd ezt később leegyszerűsítették az "embert Isten teremtette sárból és földből" kifejezésre.
2012. szept. 16. 09:59
 17/23 A kérdező kommentje:
Igen, de az ember és a csimpánz nem húsevő hanem mindenevő(tehát húst is evő).
2012. szept. 16. 09:59
 18/23 A kérdező kommentje:

"amelyik eszik húst az sem azzl tömi magát"

Senki sem mondta, hogy tömjük magunkat vele, csak azt, hogy húst is kell enni.

2012. szept. 16. 10:05
 19/23 anonim ***** válasza:
én még hús nélkülis dagadt vagyok!
2012. szept. 16. 10:20
 20/23 A kérdező kommentje:
Akkor ennyit arról, hogy a tisztán vegetáriánus étrend sokkal egészségesebb...
2012. szept. 16. 10:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!