Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen szaga van? Lehet egy...

Milyen szaga van? Lehet egy felnyitott, halott emberi test szagát hasonlitani? Ha igen mi az? :D

Figyelt kérdés

Jövőre 10. osztályos leszek.A biologiatanárral valószinüleg megyünk boncolást(ember) nézni.nagyon kiváncsi vagyok már, hogy hogy is van ez.

Az egyetlen dolog ami kissé aggaszt az a szag. Sokan mondták,hogy attól lettek rosszul.

Lehet valamihez egy felnyitott halott emberni test szagát hasonlitani?

ha igen mihez?:D

Lehet,hogy meglepő és brutális a kérdés.De érdekel.

Előre is köszi:)

Kellemes estét!

2009. júl. 29. 21:19
1 2 3 4
 31/35 anonim válasza:
48%
Én is orvosira járok, engem leginkább csirkebélre, aminek a szagát még felszorzod 10x. Meg attól is függ, h a belsö szervek milyen állapotban vannak. A bélelzárodásos beteg pl nekem még sokkal " szagosabbnak" tünt.
2009. aug. 6. 16:38
 32/35 anonim ***** válasza:
100%
mi is mehettünk volna. pár oszt társam ment boncolásra. bp-i középsuliba tanulok:D
2009. aug. 6. 21:49
 33/35 anonim ***** válasza:
100%

én is voltam középiskolával így "suttyomban", mert biosz tagozatos voltam, mivel nem volt kötelező szerintem nincs ezzel semmi baj, én nagyon örültem neki, h mehettem.

a szaga nem olyan rossz, mint ahogy képzeltem, vki írta a csirkebelet, szerinte az egész találó. csak arra figyelj, h mikor rakják vissza az arcát ne nézz oda mert azt tényleg borzasztó látni

2009. szept. 1. 15:30
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
akik azt írják h szagolj bele a dögkútba meg ilyenek azok nem tudják h a hullákat hűtve tartják és nem kezdenek el úgy rohadni, és ezért közel nem olyan büdösek mint ha pl találsz egy állattetemet? persze az más dolog h egy 2 hete az erdőben aszalódó hullát boncolnak, de nem hiszem h pont olyanra vinnék be a kezdőket
2009. szept. 1. 15:36
 35/35 anonim válasza:
Elmeséled milyen volt?
2014. ápr. 30. 16:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!