Milyen szaga van? Lehet egy felnyitott, halott emberi test szagát hasonlitani? Ha igen mi az? :D
Jövőre 10. osztályos leszek.A biologiatanárral valószinüleg megyünk boncolást(ember) nézni.nagyon kiváncsi vagyok már, hogy hogy is van ez.
Az egyetlen dolog ami kissé aggaszt az a szag. Sokan mondták,hogy attól lettek rosszul.
Lehet valamihez egy felnyitott halott emberni test szagát hasonlitani?
ha igen mihez?:D
Lehet,hogy meglepő és brutális a kérdés.De érdekel.
Előre is köszi:)
Kellemes estét!
Olyan szag is van,mint amikor a fogdoki fúrja a fogad,mert ugye a kopit is le kell szedni,vagy legalábbis fúrnak ott:)
Aztán majd mesélj:)
Én szerettem volna menni a fakkal,de nem engedett a tanár...hát haragszom is rá évek után is:(
én vagyok aki a főttojást írta. énis simán megeszem, kicsit se asszociálok az illatáról egy hullára. ráadásul ez csak az én orrom számára van így, nekem mondjuk kicsit sincs felbontott csirke szaga.
a dögkutat és egyebeket hiába emlegetitek, egy boncolt test nem rothad, nincs dögszaga, sőt még csak nem is erős zagról van szó. persze ha az ember bemegy van egy jellegzetes szag, de nem túl erős és folytó, a testnek ezt éeszámítva nincsen szaga, ha csak oda nem mész és nem szagolgatod 1cm-ről. a gyomortartalomnak pl nincs jó illata, de 1m-ről már azt sem érezni.
tény, hogy van aki nem bírja, de aki szagolt már nem kellemes illatot és bírta, annak ez édeskevés lesz egy rosszulléthez. max a látvánnyal együtt, de úgy sem hiszem.
miért tiltották be pontosan?
MIlyen egy fulladt vagy akasztott hulla?
Szia!
Az, hogy az orvosira készülsz, az nagyon szép dolog.
Az, hogy érdekel az emberi test és a boncolás, úgy gondolom természetes, mindenkit érdekel, csak kevesebben bírják végignézni vagy esetleg csinálni.. :S
De az, hogy röhögő szájlikkal teszed fel a kérdéset, ne haragudj, de engem irritál!! Az az ember, akit majd a szemed láttára fognak felboncolni, valamikor ő is ugyanúgy élt-nevetett-érzett, ahogy te is..
Elhiszem, hogy izgatott vagy, de vegyél vissza magadból! Vagy majd lefagy a mosolyod, ha neadjisten egy ismerőst látsz ott feküdni? :(
Nekem savanykás, szúrós, romlott szagú, bármi közül felismerném, ki lehet bírni, amúgy meg kapsz maszkot..
Ha orvosként dolgozol majd, nem kell halottakat szaglásznod, de a vérszagot, ill inkább a látványát sem bírja mindenki. (normál operációra gondolok)
Szóval, egy kicsit több részvéttel indulj, és legyél hálás annak a valakinek, hogy betekintést enged a testébe, ezzel pedig te okosodhatsz!
Többieknek: nem perverz vagy elvont (talán egy kicsit :)) a kérdező, csak fiatal és izgatott, és van még mit tanulnia bőven..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!