Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A dinoszaurusz hús ehető...

A dinoszaurusz hús ehető lenne számunkra?

Figyelt kérdés
Megtudnánk emészteni? ; Tartalmazna olyan anyagokat amiket nem bírna az emberi szervezet? ; Megbetegednénk tőle?
2012. aug. 29. 11:35
 1/7 anonim ***** válasza:
80%
Jót kérdezel, mégis honnan tudná ezt valaki? De ha csak sima felvetés, szerintem simán... miért ne lenne ehető? De ettől függetlenül az íze nem biztos, hogy olyan jó lenne.
2012. aug. 29. 12:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ehető volna és meg is tudnánk emészteni. Nagyon kevés faj van, aminek az elfogyasztása mérgezést okoz, és szerintem ez akkor sem volt másképp.
2012. aug. 29. 12:29
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a dínóhús sütve ehető lenne, az íze talán olyasmi lenne mint a pulykáé mert a hüllő hús (pl.:kígyóé) hasonlít a madarakéhoz.
2012. aug. 29. 12:44
 4/7 anonim ***** válasza:
87%
Mivel a madarak dinoszauruszok, vond le a következtetést...
2012. aug. 29. 12:53
 5/7 anonim ***** válasza:
87%
Milyen király lenne raptorcombot enni a KFC-ben :D
2012. aug. 29. 12:53
 6/7 anonim ***** válasza:
80%

Elvileg már csináltak mesterséges húst, klónozással. Szóval ha lenne egy kis raptor dns, ehetnél a kfc-ben :)

Amúgy szerintem is ehető lenne nem valószinű hogy az akkori paraziták/vírusok nagy veszélyt jelentenének számunkra mivel a mi genetikai állományunk fényévekre van a hüllőkétől.

2012. aug. 29. 13:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Persze. A hús szöveti szerkezete, összetétele nem sokat változott az évszázmilliók során. És a dinoszauruszoknál rendszertanilag sokkalta idősebb halak is kedvelt táplálékforrása az embernek.
2012. aug. 29. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!