A dinoszaurusz hús ehető lenne számunkra?
Figyelt kérdés
Megtudnánk emészteni? ; Tartalmazna olyan anyagokat amiket nem bírna az emberi szervezet? ; Megbetegednénk tőle?2012. aug. 29. 11:35
1/7 anonim válasza:
Jót kérdezel, mégis honnan tudná ezt valaki? De ha csak sima felvetés, szerintem simán... miért ne lenne ehető? De ettől függetlenül az íze nem biztos, hogy olyan jó lenne.
2/7 anonim válasza:
Szerintem ehető volna és meg is tudnánk emészteni. Nagyon kevés faj van, aminek az elfogyasztása mérgezést okoz, és szerintem ez akkor sem volt másképp.
3/7 anonim válasza:
Szerintem is a dínóhús sütve ehető lenne, az íze talán olyasmi lenne mint a pulykáé mert a hüllő hús (pl.:kígyóé) hasonlít a madarakéhoz.
4/7 anonim válasza:
Mivel a madarak dinoszauruszok, vond le a következtetést...
5/7 anonim válasza:
Milyen király lenne raptorcombot enni a KFC-ben :D
6/7 anonim válasza:
Elvileg már csináltak mesterséges húst, klónozással. Szóval ha lenne egy kis raptor dns, ehetnél a kfc-ben :)
Amúgy szerintem is ehető lenne nem valószinű hogy az akkori paraziták/vírusok nagy veszélyt jelentenének számunkra mivel a mi genetikai állományunk fényévekre van a hüllőkétől.
7/7 anonim válasza:
Persze. A hús szöveti szerkezete, összetétele nem sokat változott az évszázmilliók során. És a dinoszauruszoknál rendszertanilag sokkalta idősebb halak is kedvelt táplálékforrása az embernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!