Mi a neve annak a településnek, ahol a hét elején csak plusz 4 fokot mértek?
Valamelyik Híradóban szó volt arról, hogy miközben dúlt az augusztus 20-a utánra nem jellemző kánikula, a település házaiban be kellett fűteni.
Sajnos, a helység nevét nem jegyeztem meg, és hiába kerestem az Interneten, különböző hírekben.
Valaki meg tudná mondani?
Ez egy hülyeség..
Amúgy az se itt lehetett Magyarországon...
Miért lenne hülyeség? Én egyenlőre csak egy 20-a előtti hidegrekordot találtam, ez is Zabar nevéhez fűződik, augusztus 14-én 3,5 °C-ot mértek.
Még ezt a cikket találtam a zabari rekorddal kapcsolatban, érdekes egy település, elég sok hidegrekord kötődik nevéhez.
Köszönöm szépen! A községről szóló riportot én is láttam. Nem depressziósak az ott lakók? Hogyan lehet ezt a "hendikepet" megszokni?
Ez olyasmi lehet, mint Rejtő "Pipacs, a fenegyerek" című kisregényében a fejvadász daiak harcosok faluja. Egy vízesés közvetlen közelében élnek, óriási dübörgő, zajban, és emiatt siketek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!