Miért van az, hogy büdöseket fingunk? Miért nem úgy alakította az evolúció, hogy kellemesnek érezzük ne gusztustalannak?
és, ha mondjuk szép lenne külalakra a végtermékünk, akkor az milyen jó lenne:D
de tényleg, ez miért így van, mi a jelentősége annak hogy ez amolyan büdös,gusztustalan,taszító dolog lett az életünkbe
nem is a normákra gondolok-hogy belénknevelték, hogy ez undorító- , hanem arra hogy mindenki ösztönösen érzi hogy ez büdös, kellemetlen
ahhoz lehet köze, hogy ne gondoljuk tápláléknak, ne együk meg?
Fú bazz én épp most ettem meg egy óriási pizzát. Aztán haverom nem bírta megenni a sajátját, szal még egy pizza felét be kellett termelnem, mert feleslegesen nem fizetünk... Erre jött 2 tequila meg egy korsó sör. El se telt 10 perc és haza kellett szaladom az időközben rakott tábortűtől, mert rám jött a szapora. Aztán olyan hangosan csináltam a dolgom, hogy itthon felébredt a zajra mindenki, ráadásul a család java része aludt, szóval mikor felkeltek, ösztönösen mindenkinek pisilnie kellett. Szóval amikor kijöttem(persze 10 percen át verték a budiajtót, hogy húzzak ki onnan) és utánam bementek én lettem a csúnya gonosz, mert olyan szagot hagytam magam után, amibe még egy döglött oposszum is háromszor felfordul. Persze nem volt szándékos, meg nem is értem hogy jött ki a dolog azonnal, nem úgy van hogy órák kérdése mire lebontja a szervezet a táplálékot? Na mindegy, most megyek már negyedjére, de nem akar abbamaradni.. Meg lévén, hogy kis lakásba lakunk, szétterjed a szag, szal aludni se tudnak. Meg erre felé este már hideg van, szal még fáznak is.. Ó most mindenki engem utál...
Szemét a természet, kedves témanyitó.... Szemét.
én nem érzem gusztustalannak nekem mindig kellemes!
(bár a többiek nem így gondolják, kivéve a nagypapám mert ő nem érzi a szagokat)
térjünk már el a témától légyszi..:D
én is úgy vélem, hogy az evolúció már csak egy fejlődési folyamat, maga a kezdet az nem az evolúció által történt, hanem egy külső erő hatására, lehet ez egy felsőbb lény, vagy akár távoli helyről származó lények segítettek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!