Egy szellem látványa milyen (neurotizáló) hatással van egy teljesen gyenge idegzetű emberre?
Figyelt kérdés
Pontosabban mi a következmény?2009. júl. 21. 00:18
1/12 anonim válasza:
felszállnak a golyói...:D
egyébként láttál már, vagy gyenge idegzetű vagy??:D
2/12 anonim válasza:
Ne mondd, hogy HÚÚÚÚÚÚÚ, és akkor talán nem fog megijedni tőled.
3/12 anonim válasza:
Kell hozzá szellem, az agy épp oly traumaként fogná fel, mint egy brutális gyilkosság látványát. Pánik, sokkhatás, aztán vagy elmúlik vagy bekattan. Attól függ fel tudja e dolgozni amit látott. Ha nem, az is lehet, hogy az agy kiveti magából, tehát elájul,és nem emlékszik semmire. Esetleg másnap törli az emlékekböl, tehát sokféleképpen reagálhat.
4/12 anonim válasza:
Jajj előző volnék akarom mondani: Nem kell hozzá szellem..
5/12 anonim válasza:
ja és még valami. Az illető világképe ezzel együtt a szocializálódás alatt beépült normarendsze megváltozna, ha nem birja feldolgozni, hosszútávon a személyiség megbomlásához vezethet....lassú őrület.
6/12 anonim válasza:
Szellemeket neurotikus ember lát. Így aztán különösebb
hatása már nincs.
7/12 anonim válasza:
Pontosan. Szellemeket nem látnak csak úgy az emberek, mivel nem léteznek. Aki látja őket, na annál már eleve probléma van.
8/12 anonim válasza:
Teljesen normális vagyok, és már láttam szellemet.
Most már teljesen természetesnek találom, orulok nekik, szeretem oket.
9/12 dellfil válasza:
Oké, szellemek... de mit gondolsz egy kísértet azért sokkal borzasztóságosabb...he? Attól a gyenge idegzetű idegei kibújnak a bőréből, és szépen visszakunkorodnak...színtiszta neurózisgubanc lesz tőle az egész gyenge idegzetű...és hektikus, nem beszélve a kétoldali frásztörésről... amit kap...
10/12 anonim válasza:
Öcsém mindenki látott már szellemet csak én nem... le vagyok maradva. aki látott: Hogy nézett ki?
pff.. természettudományos rovatban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!