Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Egy szellem látványa milyen...

Egy szellem látványa milyen (neurotizáló) hatással van egy teljesen gyenge idegzetű emberre?

Figyelt kérdés
Pontosabban mi a következmény?
2009. júl. 21. 00:18
1 2
 1/12 anonim válasza:
84%

felszállnak a golyói...:D

egyébként láttál már, vagy gyenge idegzetű vagy??:D

2009. júl. 21. 00:30
 2/12 anonim ***** válasza:
85%
Ne mondd, hogy HÚÚÚÚÚÚÚ, és akkor talán nem fog megijedni tőled.
2009. júl. 21. 00:55
 3/12 anonim ***** válasza:
68%
Kell hozzá szellem, az agy épp oly traumaként fogná fel, mint egy brutális gyilkosság látványát. Pánik, sokkhatás, aztán vagy elmúlik vagy bekattan. Attól függ fel tudja e dolgozni amit látott. Ha nem, az is lehet, hogy az agy kiveti magából, tehát elájul,és nem emlékszik semmire. Esetleg másnap törli az emlékekböl, tehát sokféleképpen reagálhat.
2009. júl. 21. 02:08
 4/12 anonim ***** válasza:
55%
Jajj előző volnék akarom mondani: Nem kell hozzá szellem..
2009. júl. 21. 02:09
 5/12 anonim ***** válasza:
30%
ja és még valami. Az illető világképe ezzel együtt a szocializálódás alatt beépült normarendsze megváltozna, ha nem birja feldolgozni, hosszútávon a személyiség megbomlásához vezethet....lassú őrület.
2009. júl. 21. 02:20
 6/12 anonim ***** válasza:

Szellemeket neurotikus ember lát. Így aztán különösebb

hatása már nincs.

2009. júl. 21. 07:08
 7/12 anonim ***** válasza:
62%
Pontosan. Szellemeket nem látnak csak úgy az emberek, mivel nem léteznek. Aki látja őket, na annál már eleve probléma van.
2009. júl. 21. 07:11
 8/12 anonim ***** válasza:
54%

Teljesen normális vagyok, és már láttam szellemet.

Most már teljesen természetesnek találom, orulok nekik, szeretem oket.

2009. júl. 21. 19:30
 9/12 dellfil ***** válasza:
Oké, szellemek... de mit gondolsz egy kísértet azért sokkal borzasztóságosabb...he? Attól a gyenge idegzetű idegei kibújnak a bőréből, és szépen visszakunkorodnak...színtiszta neurózisgubanc lesz tőle az egész gyenge idegzetű...és hektikus, nem beszélve a kétoldali frásztörésről... amit kap...
2009. júl. 21. 23:27
 10/12 anonim ***** válasza:

Öcsém mindenki látott már szellemet csak én nem... le vagyok maradva. aki látott: Hogy nézett ki?

pff.. természettudományos rovatban...

2009. júl. 22. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!