Volt-e vérfertőzés az evolúció alatt?
Valószínűleg hasonló módon élhettek a kőkorszakiak is, mint az állatok és csak később ahogy fejlődött az intelligenciája, jegyezték meg ki-fia-borja valaki. De náluk is fennállhatott a hímek versengése egy nőstényért és a nőstényeknek" meghatározott értéke, ára is lett, úgy elég korán kupeckedhetett az ember a női nem adás-vételével"
A férfi nem pedig többségben azóta se változott akkor érzi magát elégedettnek ha egymásnak eshetnek, fitogtatva ma is szóval; én vagyok az erősebb, én vagyok az okosabb, és tudom ledumálni a csillagot is az égről--politikusok"-
Azért tisztázzunk valamit, a vérfertőzés egy jogi fogalom, mielőtt ezt kitalálta volna az ember, nem létezett. Amire te gondolsz az a beltenyészet, ami viszont csak ivarosan szaporodó jószágoknál értelmezhető, egy ivartalanul, osztódással szaporodó élőlénynél nem igazán létezik.
"A kezdetekre tessék koncentrálni. "
A kezdetekkor, az első élőlények ivartalanul szaporodtak, így a beltenyészet nem igazán értelmezhető rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!