Ti fogjátok nézni a Perseidákat? : )
Figyelt kérdés
Én egész évben nézem a hullócsillagokat, de ők voltak az eddigo legfényesebbek, amiket láttam :3 Szval fogjâtok nézni őket? :)2012. aug. 2. 19:28
11/15 anonim válasza:
Nálunk tök felhős volt az ég. :(
És mai is az lesz, mert egész nap az volt.
12/15 A kérdező kommentje:
Nagyooon jo volt!! Most jöttem be!:D Annyira sárgák voltak, és vmelyik nagyon sokáig tartott! Elképesztő! Annyi csillag volt az égen, mint amikor kiszórsz az asztalra egy marék mákot. :D Hiába , ilyen a nyári egbolt :D Ugyanolyan gyönyörű felhőtlen ég volt, mint tegnap :) Nagyon szépek voltak!
2012. aug. 12. 22:28
14/15 anonim válasza:
Télen még csillogóbb tud lenni az ég, ha nincs felhő! Csak legyen ember, aki órákat kint ül akkor! :-))
Mellesleg most is hűvős éjszakák voltak, én végül nem néztem az Idákat.
8-án este (ha jól emlékeszem akkor) viszont nézelődtem, hullócsillag is volt, viszont olyan tiszta volt az ég, hogy én is láttam akkor a tejutat! Szuper volt!
15/15 A kérdező kommentje:
Tényleg? Télen még több csillagot lehet látni? :D Ha ez eszméletlen gyönyörű, akkor milyen lesz a téli? :D
2012. aug. 13. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!