Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ti fogjátok nézni a Perseidáka...

Ti fogjátok nézni a Perseidákat? : )

Figyelt kérdés
Én egész évben nézem a hullócsillagokat, de ők voltak az eddigo legfényesebbek, amiket láttam :3 Szval fogjâtok nézni őket? :)
2012. aug. 2. 19:28
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Mikor jönnek?
2012. aug. 2. 20:32
 2/15 anonim ***** válasza:
Alap. 12-13-a a csúcspont.
2012. aug. 2. 20:40
 3/15 anonim ***** válasza:
De jó, hogy szóltál. Gondpoltam rá, de nem tudtam a napot. Tavaly is néztem. Kint hanyattfekve barátokkal, néztük az eget, de persze elaludtunk...
2012. aug. 2. 21:47
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Persze :)

Ha eszembe jut.

2012. aug. 3. 08:47
 5/15 anonim ***** válasza:
Egyszer teljesülhetne is az, amit kívánok. :(
2012. aug. 3. 22:17
 6/15 A kérdező kommentje:
Ja, nekem is.. :D Mindig csak az álmaimban teljesülnek, szóval most a valós életbe fogom kívánni :D
2012. aug. 4. 09:57
 7/15 A kérdező kommentje:
Basszus még jó hogy ma kimentem, és eszembe jutott! :o Azt hittem, hogy holnap lesz, 12-én, közben szombatról vasárnapra virradóra van :o De gondolom utána is lehet látni 1-2-3 nappal is, nem? Ma sikerült 4-et elcsípnem 2-5 perces időközönként :D Volt amelyik 3mp-ig tartott! :D
2012. aug. 11. 23:47
 8/15 anonim ***** válasza:
Persze, még lesz egy hétig is, csak nem ilyen intenzitással, mint most. A előbb jöttem be én is, láttam kb 15-20-at, egy aprót még sikerült is elcsípnem a fényképezőmmel, hosszú záridővel a 2. képen, de az utána lévő jópáron nem volt semmi.
2012. aug. 12. 02:19
 9/15 A kérdező kommentje:
Aha :) Tavaly láttam őket először, akkor 6 napon keresztül neztem őket, hajnalig kimt voltam :D De komolyan azt hittem, hogy ma lesz :O Ebben mindig eltévedek .. De nem baj, ma is nézem :) Tegnap fél órát voltam kint, gyönyörű volt az ég , egy felhő sem volt. :)) És annyi csillag volt :) 2percenként láttam hullocsillagokat. :D Volt amelyik olyan volt, mint egy labda, és 3 másodpercig tartott :D Nagyon szépek voltak :) A tejutat is láttam :)
2012. aug. 12. 09:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, megtaláltam: "A 29%-os fogyó Hold némileg akadályozza a megfigyelést, azonban mindenképpen érdemes az előző, illetve következő 1-2 éjszakán is kémlelni az eget, hiszen a raj akár 100 meteort is adhat óránként, illetve szinte egész augusztusban jó esélyünk van perseida-meteorok megfigyelésére."
2012. aug. 12. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!