Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Az ember a majmoktól/majomembe...

Az ember a majmoktól/majomembertől származik?

Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 08:55
1 2 3 4 5 6
 41/53 mustafa33 ***** válasza:
0%

86%-os, ezt a hülyeséhget az őrtorony legutóbbi számából vettem, amit a minap kezembe nyomtak. Azért nem írtam le bővebben.

Részleteket akarsz arra a más fajra? nem láttad ott a végén a ☻-t?

Az utolsó előti a végén mégis rájött kire gondoltam.

2013. ápr. 15. 21:36
 42/53 anonim ***** válasza:
7%

Én inkább úgy fogalmaznék, benőtt a fejem lágya, és hiába ez a természettudomány kategória, akkor sincs változás abban, amit mondtam.

De majd mindenki elszámol a dolgaival és hitetlenségével, ha eljön az idő.Ha tudod mire értem.

2013. ápr. 15. 22:10
 43/53 anonim ***** válasza:
72%
Majd ha meghalunk, ott minden eldől. Addig fölöslegesen próbálsz itt hittériteni. És szerintem a világon többen nem is ismerik a keresztény isten "mítoszát", és legalább annyian nemhogy megkérdőjelezik, de egyenesen tagadják, mint ahányan hisznek benne. Szóval itt Európa közepén, a kereszténység melegágyában ez egy elfogadott hitvilág, de a világ más területein ez nem feltétlenül van így. Nagyon nem! Higgy, amiben akarsz, de ne tukmáld rá a másikra.
2013. ápr. 16. 12:30
 44/53 anonim válasza:
56%
A tudomány mai álláspontja szerint az embernek és a majmoknak közös ősük volt, ez azt jelenti hogy nem közvetlenűl a majmok leszármazottjai vagyunk de valahol kapcsolatban állunk velük.
2013. okt. 4. 21:27
 45/53 anonim ***** válasza:
0%

odáig OK, hogy minden, ami van, Istentől ered, mert Isten az eredet. Ha fogalmazhatok úgy, hogy ez a Teremtés, és nem több. A különböző Univerzumok különböző csillagrendszereiben az Élet számtalan formája létezhetett, és benépesítettek számtalan "Univerzumot". Azért tettem idézőjelet, mert csak egy hibás elnevezés az Univerzum, hiszen nem egy, hanme sok van belőle. Léteztek magas szintű értelemmel kifejlett lények, akik újabb és újabb univerzumok felé terjeszkedtek. A bibliai jelenet nekem egy ilyen eseményt jelent, amikor az általunk Föld-nek nevezett bolygóra jöttek, és azt mondták: teremtsünk embert a magunk hasonlatosságára - és teremtettek. Valamilyen itt talált állatból, talán az emberszabású majmokból és a saját génjeikből "kikeverve".

Lehet, hogy más állatokkal is próbálkoztak, és ílymódon lettek ma misztikus figuráknak nevezett lények, pl. sellők, szárnyas lovak, kecskelábú ördögök, stb. Nem mondom, hogy így volt, de azt mondom, hogy így is lehetett (volna).

2013. okt. 4. 22:53
 46/53 anonim ***** válasza:
88%

Poiu emlegette a bonobókat. Ezek igen parázna lények, mintha olvasták volna a Káma-Szútrát. Viselkedésüket kutatva feltűnt, hogy az ivarérett hímek feltűnően barátságosak egy-egy öregebb nősténnyel, de SOHASEM párzanak vele. Kiderült tudják ki az anyjuk, és emberi erkölcsi normáknak megfelelően viselkednek velük.

De a csimpánzok is szolgálnak valami meghökkentővel:

[link]

Na erre varrjanak gombot Jehova Tanúi!

2013. okt. 5. 00:07
 47/53 anonim ***** válasza:
27%
Az evolúció egy ba szott nagy tény, aki vitatja az olyan mintha a Föld forgásával akarna vitatkozni. Az élet meg egy pocsolyában keletkezett amibe belecsapott egy villám és ezért vezérlik a testünket elektromos impulzusok, ez keltette "életre" mindannyiunk ősét. Az más kérdés, hogy az esély csillagászatilag kicsi volt hogy pont akkor és pont olyan molekulák,vegyületek egyszerre voltak jelen egy megfelelő erejű, töltésű elektromos impulzushoz hogy létre jöjjön az első kis csapat élőlény, de attól még kár ebbe belevonni Istent túl fiatalok vagyunk ahhoz hogy megértsünk nagy dolgokat, létezik egy felsőbb hatalom hozzánk képes nem is egy, de nem hiszem hogy sok köze van a föld vallásaihoz. Valahogy úgy képzelem el hogy van egy felfoghatatlan nagy piramis és annak felfoghatatlan sok szintje van, na mi most vagyunk az első szinten és a piramis csúcsán meg ott van Isten, de ugyanakkor az egész piramis is maga Isten és még több is... na ez nagyon spirituális de semmi más csak egy találgatás, egy ötlet mint minden más, vagyis semmit nem tudunk, nagy út áll előttünk és ilyen kérdésekkel majd amikor már fél úton járunk elég lesz foglalkozni.
2013. nov. 7. 14:22
 48/53 anonim ***** válasza:
60%
Egy olyan majom fajtól származunk, ami ma már nem létezik.
2013. nov. 7. 22:22
 49/53 anonim válasza:
18%
ha jól emlékszem a történelem órákra akkor volt egy bizonyos előember, aki eléggé úgy nézett ki mint mint valami majom, de nem majom hanem előember! Utána ebből fejlődött ki a ma ismert ősember"fajták".
2014. ápr. 23. 19:17
 50/53 Vree ***** válasza:
81%

#47: A "csillagászati esély"nek az az oka, hogy az átlag úgy akarja elképzelni az evolúciót, mint ahogy a teremtést képzelik: egyik percben pocsolya, másik percben meg már mondjuk orángután.

Kb. mintha bemennél egy hangárba és azt mondanád hogy a repülő isteni teremtés, mert olyan nincs hogy valaki rácsap egy üllőre és egy ilyen nagy szörny lesz belőle.

Elvileg az evolúcióelmélet pontosan ezt írja le, hogy hogyan és miért szerveződhetnek az egyszerűbb organizmusok összetettebb élőlényekké.

Csak ugye az átlag hívő b+szik azt elolvasni (inkább az Őrtoronyból tájékozódik, azért mond utána olyan kapitális hülyeségeket, hogy az evolúció mi is). De olyan is van, aki kijelenti, hogy jó, oké, ez érthető, de mivel én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy élettelen folyamatok is létrehoznak komplex dolgokat, ezért nem hiszem el, pikk-pakk.

2014. máj. 21. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!