Az ember a majmoktól/majomembertől származik?
86%-os, ezt a hülyeséhget az őrtorony legutóbbi számából vettem, amit a minap kezembe nyomtak. Azért nem írtam le bővebben.
Részleteket akarsz arra a más fajra? nem láttad ott a végén a ☻-t?
Az utolsó előti a végén mégis rájött kire gondoltam.
Én inkább úgy fogalmaznék, benőtt a fejem lágya, és hiába ez a természettudomány kategória, akkor sincs változás abban, amit mondtam.
De majd mindenki elszámol a dolgaival és hitetlenségével, ha eljön az idő.Ha tudod mire értem.
odáig OK, hogy minden, ami van, Istentől ered, mert Isten az eredet. Ha fogalmazhatok úgy, hogy ez a Teremtés, és nem több. A különböző Univerzumok különböző csillagrendszereiben az Élet számtalan formája létezhetett, és benépesítettek számtalan "Univerzumot". Azért tettem idézőjelet, mert csak egy hibás elnevezés az Univerzum, hiszen nem egy, hanme sok van belőle. Léteztek magas szintű értelemmel kifejlett lények, akik újabb és újabb univerzumok felé terjeszkedtek. A bibliai jelenet nekem egy ilyen eseményt jelent, amikor az általunk Föld-nek nevezett bolygóra jöttek, és azt mondták: teremtsünk embert a magunk hasonlatosságára - és teremtettek. Valamilyen itt talált állatból, talán az emberszabású majmokból és a saját génjeikből "kikeverve".
Lehet, hogy más állatokkal is próbálkoztak, és ílymódon lettek ma misztikus figuráknak nevezett lények, pl. sellők, szárnyas lovak, kecskelábú ördögök, stb. Nem mondom, hogy így volt, de azt mondom, hogy így is lehetett (volna).
Poiu emlegette a bonobókat. Ezek igen parázna lények, mintha olvasták volna a Káma-Szútrát. Viselkedésüket kutatva feltűnt, hogy az ivarérett hímek feltűnően barátságosak egy-egy öregebb nősténnyel, de SOHASEM párzanak vele. Kiderült tudják ki az anyjuk, és emberi erkölcsi normáknak megfelelően viselkednek velük.
De a csimpánzok is szolgálnak valami meghökkentővel:
Na erre varrjanak gombot Jehova Tanúi!
#47: A "csillagászati esély"nek az az oka, hogy az átlag úgy akarja elképzelni az evolúciót, mint ahogy a teremtést képzelik: egyik percben pocsolya, másik percben meg már mondjuk orángután.
Kb. mintha bemennél egy hangárba és azt mondanád hogy a repülő isteni teremtés, mert olyan nincs hogy valaki rácsap egy üllőre és egy ilyen nagy szörny lesz belőle.
Elvileg az evolúcióelmélet pontosan ezt írja le, hogy hogyan és miért szerveződhetnek az egyszerűbb organizmusok összetettebb élőlényekké.
Csak ugye az átlag hívő b+szik azt elolvasni (inkább az Őrtoronyból tájékozódik, azért mond utána olyan kapitális hülyeségeket, hogy az evolúció mi is). De olyan is van, aki kijelenti, hogy jó, oké, ez érthető, de mivel én egyszerűen nem akarom elhinni, hogy élettelen folyamatok is létrehoznak komplex dolgokat, ezért nem hiszem el, pikk-pakk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!