Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Jó a pattanásokra a paradicsom...

Jó a pattanásokra a paradicsom, vagy kammillás gőzölés?

Figyelt kérdés

#pattanás #paradicsom #kamillás gőzölés
2012. júl. 22. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:

Erről nem tudok, de a paradicsom nem értem, miért lenne jó. Olvastad valahol? (Ha csak az van otthon, akkor ne próbálkozz.) A kamillás gőzölés jó lehet, mert antibakteriális.

Én a legegyszerűbb módszernél maradnék: fogkrém. Leszárítja.

2012. júl. 22. 18:38
 2/5 Ájhevnó ***** válasza:

Kamillás gőzölés jó lehet, ugyanis gyulladáscsökkentő hatása van. Utána egy puha törölközővel óvatosan át lehet dörgölni az arcot (ÓVATOSAN!) Mindenképpen rendszeresen kell használni.

Patikában esetleg kérhetsz valami magis kenőcsöt, gyulladáscsökkentő + kis aetheroleum matricariae (ez a kamillaolaj)

2012. júl. 22. 18:42
 3/5 anonim ***** válasza:

Paradicsom smmit se ér. sőt csípi is a sava.

Aloevera termékek azok már jobbak rá.

Ha az se hat patikába be kell menni.

Ha az se hat és a helyzet durvább akkor elmész bőrgyógyászhoz és kiíratsz valami t. Én zinertyt használok most ez egész jónak tűnik. Meg napoztatni kell sokat az is jó hatással van a bőrre.

2012. júl. 22. 22:12
 4/5 anonim ***** válasza:

Amúgy előző voltam ha valakinek problémája van a bőrével énvagyok az. sokmindent kipróbáltam már. 99%-a nem használt hála anyám és apám összeférhetetlen genetikájának.

Apám egy mediterrán kreolos jó zsírosbőrű ember anyám meg egy száraz fehérbőrű nő. Én meg szívok most emiatt.

2012. júl. 22. 22:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Sajnos a fiatalkori pattanást nagyon nem tudod kezelni... Később inkább "belsőleg", tehát táplálkozási szokások módosításával pl kevesebb zsíros kaja, több zöldség, gyümölcs... Bár a hajlamot nem nagyon lehet sajnos kikerülni...
2012. júl. 23. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!