Jó a pattanásokra a paradicsom, vagy kammillás gőzölés?
Erről nem tudok, de a paradicsom nem értem, miért lenne jó. Olvastad valahol? (Ha csak az van otthon, akkor ne próbálkozz.) A kamillás gőzölés jó lehet, mert antibakteriális.
Én a legegyszerűbb módszernél maradnék: fogkrém. Leszárítja.
Kamillás gőzölés jó lehet, ugyanis gyulladáscsökkentő hatása van. Utána egy puha törölközővel óvatosan át lehet dörgölni az arcot (ÓVATOSAN!) Mindenképpen rendszeresen kell használni.
Patikában esetleg kérhetsz valami magis kenőcsöt, gyulladáscsökkentő + kis aetheroleum matricariae (ez a kamillaolaj)
Paradicsom smmit se ér. sőt csípi is a sava.
Aloevera termékek azok már jobbak rá.
Ha az se hat patikába be kell menni.
Ha az se hat és a helyzet durvább akkor elmész bőrgyógyászhoz és kiíratsz valami t. Én zinertyt használok most ez egész jónak tűnik. Meg napoztatni kell sokat az is jó hatással van a bőrre.
Amúgy előző voltam ha valakinek problémája van a bőrével énvagyok az. sokmindent kipróbáltam már. 99%-a nem használt hála anyám és apám összeférhetetlen genetikájának.
Apám egy mediterrán kreolos jó zsírosbőrű ember anyám meg egy száraz fehérbőrű nő. Én meg szívok most emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!