Mi jó pattanásokra? A paradicsom jó rá?
Figyelt kérdés
és légyszíves írjatok hogy mi vált be nektek.és hogyyyha tudtok akkor olyat ami otthon elkészíthető gyümölcsből vagy zöldésgből vagy ilyesmi...2009. okt. 28. 19:34
1/8 anonim válasza:
én mentolos fogkrémet szoktam:D este bekenem ahol van és reggelre jó tádámmm:D
2/8 anonim válasza:
Én az uborkáról tudok, bár az inkább a pórusokat húzza össze: tisztítás után egy szelettel, vagy ubivéggel "átkened" az arcod, nem fontos lemosni sem.
A parit is kipróbálhatod, tudtommal az a gyulladásra jó!
3/8 anonim válasza:
Inkább vegyél leszárítót, minthogy salátát csinálj az arcodon :D
4/8 anonim válasza:
Komolyan mentolos fogkrémmel kened a ragyáidat? :D kifogom próbálni hejj :D
5/8 anonim válasza:
ja, a fogkrém (nálam)ideig-óráig jó pl:buli előtti gyors megoldás...de a rendszeres használata 1általán nem javasolt! mert a a szervezeted ugy fog reagálni ellene, h. elkezd gyors faggyút termelni=még csúnyább bőr...nekem ez lett a vége:S
mondom gyors megoldásnak jó, de nem mindennep azzal bekenni az egész arcot!!!
6/8 anonim válasza:
hát én a kamillás gőzölést hazasnálom. jelentősen csökkenti a pattanások méretét.
7/8 anonim válasza:
a paradicsom tényleg jó a patttanmásokra főleg zsíros bőrűeknek ajánlják az alma úgyszintjó de jó alaposan mosd emg mielőtt felteszed az almaszeleteket az arcodra(magas gyümölcssav tartalma miatt szárítja a pattanásokat) illetve ha otthon arcradírt akarsz készíteni akkor egy fél csésze kristálycukor +egy kis víz épp ,hogy pépes masszát kapj ezzel átdörzsölheted az arcod és nincsen benne semmi vegyi anyag mint abolti krémekbe ha testradírt készítesz akkor joghurt+cukor úgyszint jó esetleg ha felakarod dobni akkor natúr helyett használj gyümölcsöset(eznagyon beváltnekem).Száraz bőr testradírjának nagyonjó az olívaolaj és jódozott só keveréke.Pattanásos arcbőrre még tökéletes pakolás:élesztőt tejjel péppéverünk majd finoman vattával felkellvinni a bőrre száradás után bő vízzel lemosni.Méz!!Ha zavaró pattanás keletkezik illetve már ott van az arcodon éjszakára ragtapszt mézzel kenj be és ragaszd a problémás részre (eztis kipróbáltam már és ez is jó fertőtlenítő hatással bír a méz jelentős szerepe van kozmetika terén és a bőrt sem zsírosítja)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2009. okt. 30. 06:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!