A szociopatáknak tényleg magas, az IQ-juk?
62% neked biztos nem magas.
A nagy iq nem feltétlen jelenti azt, h az illető halál értelmes.
Nekem 152, mégis úgy éreztem jól magam, ha elvertem másokat...
A pszichopatáknak lehet magasabb az IQ-juk néha, akárcsak az autistáknak, ugyanis a kettő rokonbetegség.
A szociopaták viszont nem ugyanazok, mint a pszichopaták, csak az állapotuk hasonló "tünetekben" nyilvánul meg. A szociopaták gyerekkori élmények miatt lesznek olyanok, de nem azért, mert más az agyuk működése, mint a pszichopaták esetében, hanem mert egyszerűen olyan lesz a személyiségük.
Így ha valaki valódi pszichopata, akkor akárcsak az autistáknál, elképzelhető, hogy átlagon felüli IQ-ja van az állapotából adódóan. Viszont ha valaki szociopata, akkor az még nem jelent semmit. Ugyanúgy lehet alacsonyabb, átlagos, vagy magasabb IQ-ja, mint bárki másnak.
"A pszichopatáknak lehet magasabb az IQ-juk néha, akárcsak az autistáknak, ugyanis a kettő rokonbetegség."
Beszélsz hülyeségeket. Egyáltalán nem rokonbetegség.
"A szociopaták viszont nem ugyanazok, mint a pszichopaták, csak az állapotuk hasonló "tünetekben" nyilvánul meg."
Nincsenek hasonló tünetek.
Marhaságokat írsz össze vissza.
A szociopaták:
Az antiszociális személyiségzavar vagy szociopátia,a nemzetközi betegség-osztályozási rendszereknek megfelelően a társadalomba való beilleszkedés súlyos zavara. Az antiszociális személyiség a "nem szeret, nem szorong, nem tanul" negatív triásszal írható le a legrövidebben
A pszichopata:
A pszichopata a többi embert tárgynak tekinti, akiket manipulál és kihasznál, úgy, ahogy többségünk egy csavarhúzót vagy egy papírzsebkendőt használ.
"Beszélsz hülyeségeket. Egyáltalán nem rokonbetegség."
Mindenesetre vannak hasonló vonások, és gyakran emlegetik őket egy lapon. Ha jól emlékszem vissza, azt olvastam, hogy ez valami spektrum, ahol a pszichopata meg az autista között van az aspergeres.
"Nincsenek hasonló tünetek."
Az empátia hiánya igenis hasonló tünet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!