Mennyi igazság lehet ebben a Mars közelségről szóló üzenetben?
Bárhol leszel 2009 augusztus 27-én éjfélkor, 0 óra 30-kor pillants fel az égre.
Két holdat fogsz látni. A Mars fog a legszebben fényleni. és olyan lesz, mint a telihold.
A Mars 34,65 millió mérföldre lesz a földtől.
Ilyen esemény legközelebb 2287-ben lesz.
Persze, sőt a Szaturnusz holdjai is földközeli pályára állnak. Úgyhogy a holdak mellett újabb holdak lesznek.
Csak kicsit kellene gondolkodni, hogy milyen hatással lenne a földi gravitációra az, ha egy Mars-méretű bolygó annyira megközelítené a Földet, hogy Hold-méretűnek látszódjon!!!
Csak kis gondolkodás, és rájössz: mekkora hoaxot fogtál.
Persze tudom, hogy azért augusztus 27-én éjjel fogod az eget vizslatni ;)
Semmi..ezeknek a kör e-mailoknak a célja az email címek kigyűjtése és reklámra való felhasználás a célja. Ha te tovább küldöd 20 embernek és azok további 400nak akkor csak ki kell őket másolni amikor visszaér az eredeti feladóhoz. Így el is lehet adni egy reklámoztatónak a megszerzett e-mail címeket.így készül aztán a gyűlölt spam, más nevén kéretlen levél..ami aztán akkorára duzzadhat,hogy több szervert kikészít az 50 milliónyi levéltől.
Küld tovább ezt az e-mailt és a szerencse ér téged mint Dr X..y-t indiában, de ha nem akkor úgy járhatsz mint.Z..Y californiában aki már nem él, vagy segíts egy rákos beteg kislánynak azzal hogy tovább küldöd ezt hiszen 14 fillért kap minden 1-s küldésért..és sorolhatnám a mindenféle kitalált e-mail gyűjtő módszereknek.
Tömören ennyi.
2007-ben és 2008-ban is felröppent a hír ugyanerről, szóval várható volt most is, de ezt hívják Mars-kacsának ;)
Azon gondolkodtatok már, hogy vajon hányan fogják csalódottan az eget vizslatni egy olyan 3 óra múlva? =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!