Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Hány nap alatt bomlik el egy...

Hány nap alatt bomlik el egy állat tetem?

Figyelt kérdés
Döglött kutyát találtam és kíváncsi vagyok meddig lesz még ott,mert büdös és senkit nem érdekel hogy ott van az útmenti árokban.
2009. jún. 26. 09:18
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
Hááát, még egy jó ideig "boldogít" majd, mert nem pár nap, míg eltűnik :S Úgy 1,5 hétre saccolom.
2009. jún. 26. 09:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
a büz hamar 1-2 hét alatt elmúlik, de a szöre amjd a télen fog csak eltünni, mire a bör lebomlik és a sok csapadék a szört a földbe mossa.
2009. jún. 26. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
72%
Nem lenne egyszerűbb a gyepmesternek szólni?
2009. jún. 26. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
A teljes elbomlás az évtizedek. Ha csak a bűz eltűnése érdekel, az néhány hét.
2009. jún. 26. 10:24
 5/7 anonim válasza:
100%
Jelentsd be a polgármesteri hivatalnál.Az illetékes gyepmester elszállítja.
2009. jún. 26. 13:16
 6/7 anonim válasza:
67%
Talán el kellene temetni nem? Vagy mondjuk szólni a gyepmesternek, nem pedig várni, hogy csóri kutya ott bomoljon :S ! Egy ásó és kész ...
2009. jún. 26. 14:36
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
attól függ, hogy pontosan hol van. Ha egy árokban amiben víz is csordogál, akkor relatíve hamar el fog tünni. Viszont kint egy napos, száraz, szellös helyen egész sokáig megmaradhat, akár konzerválódhat is. De ez az itteni éghajlaton azért elég valószínütlen.
2009. jún. 26. 14:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!