Megérné a földönkívülieknek elpusztítani az embereket a Földön, ha igen miért, mit tudna nyújtani nekik szerintetek?
Figyelt kérdés
A Világok Harcát néztem és eszembe jutott ez. Egyre több különlegesebbnél különlegesebb bolygót fedeznek fel, amik bővelkednek nyersanyagban, elméletileg víz is lehet rajtuk. Tudom, hogy nagyon elméleti kérdés, de érdekelne, hogy egy fejlettebb civilizációt érdekelhetné a mi bolygónk úgy, hogy elpusztítja az embereket? Azt el tudom képzelni, hogy érdekelhető őket a mi kultúránk, civilizációnk és tanulmányozni akarnák, anélkül, hogy megölnének, de az más, ha el is pusztítanának.2012. máj. 7. 18:10
11/18 anonim válasza:
Gondolj bele, ha Amerikaiak találnának egy másik bolygót, ahol alacsonyabb az élőlények intelligenciája, akkor természetesen kihasználná őket, mindenüket ellopná, és kb. rabszolgának ide szállítanák őket a földre. Ha egy nálunk okosabb faj idetalálna (márpedig ha képes űrutazásra akkor biztos értelmesebb) akkor ugyan ez történne csak mi lennénk az a bizonyos alacsony intelligenciájú faj.
12/18 anonim válasza:
Az ember hamarabb kipusztitja magat mielott a reptoidok ideernek . na mindegy várom a decembert . aki esetleg nem tudja mirol beszelek az nezzen szet a reptoidos kerdesekben.
13/18 anonim válasza:
Betegek vagytok ha ilyenben hisztek,ennek semi alapja nincsen,mivel lélegeznek eggyáltalán ők?Héliummal? :D Inkább maradok a vallással kapcsolatosan ilyen téren,annak bár van alapja nem mint Darwinnak,vagy Big bang...,...,stb
14/18 anonim válasza:
A vallásnak egyedül egy , régi könyv az alapja ami teli van
zavart és kusza gondolatokkal és rejtett üzenetekkel .Ezt a legtöbb pap is bevallja ,én hiszek istenbe de darwinba is .
15/18 anonim válasza:
Nem tudom miért kell belekeverni a vallást , de ha már szóbakerült .
Pontosan mivel van több alapja a vallásos nézeteknek mint a Darwinista nézeteknek ? Ezt kifejthetnéd .
Valamint a Nagy Bumm-al mi baj van ? De különben nem csak ez az egy alternatíva van az Univerzum létrejöttére .
Én egyedül azért nem szeretem a vallásokat mert a tudománnyal ellentétben nem cáfolhatóak és nem mgismételhetőek . Valamint minden logikai akadályt ki tud azzal védeni , hogy : "természetfeletti ".
16/18 anonim válasza:
Akarom írni : megismételhetőek .
17/18 anonim válasza:
Valamint Zolee nem értem miért lenne más a légzésük , ahogy a példában mondtad . Mivel az élőlényeknek sok sok vegyületből kell állniuk ezért valószínüleg valamelyik nem fém (mondjuk szén ) lesz az alapjuk . Mivel a szén ezek közül a legreakcóképesebb ezért ő a legesélyesebb hogy a földön kívüli élet alapja legyen . Valamint még az is sokat számít hogy gyakoribb mint a szintén esélyes szilícium . Tehát alapjában eléggé hasonlóak lehetnek hozzánk . Így végülis szükségleteik is elég hasonlóak lehetnek .
18/18 anonim válasza:
Nyilván oka volt hogy elhagyták a saját bolygójukat, szerintem vagy felfedeznek vagy új élőhelyet keresnek vagy tankolnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!