Ha tengerbiológus szeretnék lenni, szükség van kémiatudásra is? (mondjuk ahhoz, hogy pl. a ráják viselkedését elemezzem, nekem úgy tűnik, nincsen rá szükség. )
"mindenki, akinek van szeme, az látja, hogy ez az ország egy trágyadomb. Én is azon vagyok, hogy örökre eltakarodjak innen, mert csak itt van ekkora káosz. Ez a véleményem."
Ha egyszer járnál valamelyik rosszabb arab országban, Észak-Koreában vagy Szomáliában, mindjárt hálát adnál az égnek, hogy ide születtél...
Feltételezem, Uniós viszonylatban gondolkodott. És igaza van. Nem azt mondta, hogy a világ legrosszabb országában élünk, hanem ezt, hogy egy trágyadomb. Ez pedig nem zárja ki, hogy az általad említett országok is azok legyenek.
Amúgy az Elite Divers honlapján évente 2-3szor hirdetnek néhány alkalmas tengerbiológia tanfolyamot. Legutóbb 30 ezer volt, de adnak róla papirt is, meg ebben benne van a tankönyv. el akartam menni, csak közbe kellett a pénz másra. De ha már ilyen szak nincs, akkor ajánlom az érdeklődők figyelmébe. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!