Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Élelmiszer gyártásnál felmerül...

Élelmiszer gyártásnál felmerülő technológiai hibák és az eközben bekövetkezett fertőzések és járványok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 27. 10:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Ok, és akkor mi a kérdés?
2012. márc. 27. 10:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 A kérdező kommentje:
Ki tud a kérdésemre választ adni ? Mik a tech, hibák, és az eközben bekövetkezett fertőzések és járványok ?
2012. márc. 27. 11:26
 3/5 tetris ***** válasza:

Megromlik az előre csomagolt felvágott, mert rosszul csomagolta be a vákumozó gép. Eredmény: ilyen-olyan vírus, mely fosást okoz. Szalmonella.

A husit nem sütik át elég alaposan, a belsejében elszaporodnak a vírusok és baktériumok.

A tojás tyúkszarral szennyezett, emiatt szalmonellás lesz a felszíne.

A gyümölcs szennyezetten kerül bele a fagylaltba, akkor az eredmény ételmérgezés lehet.

Néhány éve a Junior Gyermekélelmezési Vállalat nyáron eperkrémlevest készített. Azonban a beszállított eper emberi ürülékkel szennyezett volt, ami miatt 400 gyerek betegedett meg.

2012. márc. 27. 15:54
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen, megsegítetted a dogám ;)
2012. márc. 28. 09:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd ki a gyakorikérdéseket a forrásmegjelölésből...
2012. márc. 28. 10:08
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!