Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ha sokan összeülnének, tudósok...

Ha sokan összeülnének, tudósok, biológusok és orvosok, esetleg nem tudnák megfejteni az örök élet titkát?

Figyelt kérdés
Nem akarok meghalni, örökké szeretnék élni, és azt akarom, hogy a szüleim se haljanak meg soha! Ezért eljátszadoztam a gondolattal, hogy nem lehetne megpróbálni megfejteni az örök élet titkát? Ha meg se próbáljuk megfejteni, nem fog sikerülni, viszont ha próbálkoznánk sikerülhet. Nem lenne, jó ha most találnák fel, most 2012-ben amikor mi élünk?
2012. márc. 8. 21:36
1 2 3
 21/28 selender ***** válasza:
100%

valószínűleg a telomeráz enzimekkel kellene valamit babrálni, így legalább a sejtöregedést ki lehetne kapcsolni, vagy nagyban növelni a sejtek vitalitását.

Persze attól nem tudnánk megvédeni, hogy elcsapjon egy busz. :D

2012. ápr. 13. 18:27
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

"Az első élőlények igen kevés ideig éltek"

Nem értem, miért ír, aki nem ért hozzá???

És még jól le is pontoztak...

Az első élőlények tényleg nem éltek sokáig, hiszen alig éltek még... de nem pusztultak el öregségtől, nem betegedtek meg... mégis, mitől betegedtek volna meg?

Nem volt rák sem, hiszen ahhoz többsejtű, ráadásul szervezett (szerepekre alakult) többféle sejt kell.

Viszont a mai minden élőlény ezeknek egyenes folytatása. Minden élő sejtünk 4 és fél milliárd éves... egyetlen olyan lény sincs, amelyiknek a sejtjei később alakultak volna ki.

2012. ápr. 15. 18:25
 23/28 anonim ***** válasza:

Az életet az ember megtanulhatja meghosszabbítani, de az hogy örökké tartson az lehetetlen.

S tudod ha az ember megél egy magasabb kort akkor sajnos egy idő után, fokozatosan "belefárad az életbe" még akkor is, ha szeret élni.

Én nagyon szeretek élni, s tényleg minden kísérletem azért folytatom jelenpillanatban saját magamon, hogy minél tovább felgyorsítva tudjam tartani a test-energiámat ami megvéd a gyors öregedéstől, na most ez részben egy makacs kutatás részemről, de még is vannak napok vagy órák, amikor úgy érzem, hogy magába az életbe viszont belefáradtam. Természetesen ezt nagyban befolyásolni képes, a körülöttünk levő világ és emberek.

Talán ha más lenne az emberi világunk és én jobban tisztelném szeretném azt aminek része lettem akkor talán nem érezném azt hogy elég, már belefáradtam-- tehát a külső körülmények is befolyásolják az életünket, vágyainkat.

Épp ma történt velem egy különös szituáció.Valaki ballagott a családomból és én is ott voltam amikor egy ismerőse is jött az unokámnak egy házaspár. Szerettem volna bemutatkozni, mert hallomásból már ismertem őket, de ők zavartan néztek rám, nem tudták ki lehetek. Aztán vége lett és én hazajöttem. Utólag mesélte az unokám, hogy az ismerősei, azért voltak zavarba, mert nem gondolták hogy az idős nagymama helyett csak egy fiatalos nagynéni fog eljönni, hogy miért nem szólt nekik is erről olyan váratlan volt, nem tudtak semmit erről a nagynéniről....

szóval a lényeg nagyon örültem ennek a hírnek, mert akkor a kísérleteim még is érnek valamit, hisz ha egy 71 évest nagymamát, még nyugdíj előtt levő nagynéninek néznek, az még is csak egy siker nem igaz? Szóval a kísérleteim csak beválnak. Nem vagyok fehér-hajú és alig van ránc az arcomon, legalábbis nem több, mint egy 50 évesnek!

2013. máj. 4. 22:01
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

Az Internet kiváló eszköz arra hogy például ebben a témában összeüljünk hasonló vágyú emberek.

Az első lépés az lehet, hogy az örök élettel kell foglalkozni. Tudom hogy nyakatekertnek hangzik ez a mondat, de még az amerikai öregedés- és halhatatlanságkutató magánlaborok is foglalkoznak mindennel, csak azzal nem amivel megbízták. Vagy lapozz fel találomra egy genetika vagy biológia könyvet, találsz benne versidézetet, vagy azt hogy egyik tudós hogyan ment haza unatkozva munkája után. Ezek nem kapcsolódnak az örök élethez.

2014. febr. 15. 09:24
 25/28 anonim ***** válasza:

Minden anyag így a biológiai is felbomlik egy idő után, mert saját anyagát bontja fel belülről kezdve- miképp?

Valószínűleg lassul a sejt és test- energiája. Ha a sejten belül lassul, az az újabb sejtépítést lassítja le, ez viszont öregedés folyamatát, a leépülést indítja el.

Ebbe az ember bizonyos technikákkal bele avatkozhat, de magát a folyamatot még se lehet leállítani, csak feltartóztatni egy ideig- de elég fárasztó és sok türelmet igényel- előbb-utóbb az élet problémái miatt abba marad ez a kísérlet.

Tudom, mert saját magamon kipróbáltam az elmúlt 7 évben. megállt az őszülése a hajamnak az is festéket kapott ami fehérré lett. aztán a szürke-hályogot megműtöttem, de csak az egyik szememnél. A másikat a saját kísérletező mániám végett már nem engedtem.

Naponta kellett mind kettővel foglalkoznom és az öregedésük leállt. ismét barna és sűrű hosszú lett a hajam és a látásom egyik órában rossz volt a gyógyítás után tökéletessé vált.

Aztán tavaly sok minden közbejött a magánéletembe a gyakorlatokat abba hagytam.- következmény-- a hajam ismét őszült, hullott. A szememre egyre vaksibb lettem. Már alig láttam- két hete besétáltam a klinikára és megműtötték.

A hajam ismét barnul, de csak azért, mert a hajam a fejem bőréből ered viszont, az agyam öregedésének megakadályozását, még se kívánom abba hagyni, hisz ha mindenhol öregszem is a szellemileg nem szeretnék leépülni a korral. Azt használni és energetikailag erősíteni, gyorsítani szükséges.

2014. febr. 22. 12:42
 26/28 anonim ***** válasza:

De ha szeretnéd lassítani az öregedés folyamatát akkor keresd meg ezt a blogot vagy blogokat

19. f. A két csodálatos lelkünk. - A létezés fantasztikuma

Találsz benne sok tanácsot és betegséget-gyógyító és öregedést lassító öngyógyító praktikákat

2014. febr. 23. 01:35
 27/28 anonim ***** válasza:

A legenda szerint Saint Germain naponta megivott egy általa készített folyadékot, amiről azt állította hogy sokáig fiatalon tartja. Ha egy ilyen alkimista képes volt a gyémántból eltüntetni a zárványokat és nagy műveltséggel rendelkezett, lehet hogy tényleg készített ilyen italt? Ez akár telomeráz enzimet tartalmazó oldat is lehetett, de lehet hogy csak erős antioxidánst tartalmazott. Nem tudjuk.

Ma az internet korát tényleg fel kellene használni az örök élet kutatására. Az se baj ha kezdetben csak meghosszabbítani sikerül.

2014. nov. 9. 13:39
 28/28 anonim válasza:
A mennyben örökké fogunk élnii:)
2015. jan. 18. 21:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!