Tényleg lehet vízzel autót és egyéb holmit hajtani? Lent a link
Figyelj oda jobban kémián és fizikán, ne dőlj be minden baromságnak.
Ez a fickó vagy 20 éve házal a csaló találmányával, ami persze mindig a "majdnem kész" állapotban van. Persze.
Vízzel egyébként lehet dolgokat hajtani: vízerőművet, vizimalmot. Mást nem nagyon.
Csak tudnám, ha olyan csodálatos, magyarországon miért nem szabadalmaztatja? Akármit lehet szabadalmaztatni, be kell sétálni, kitölteni a papírokat, és máris megvan a szabadalom (najó, pár százezer forintot ki kell fizetni, de akkor hosszú évekig védve van a találmány.)
Senkisem ellenőrzi, hogy működik-e, vagy sem. Ha valaki erre akarja költeni a pénzét, hát hajrá. Nem is értem, hogy ez a "zseni" miért nem teszi...
Ja, de értem. Mert egy csaló? :D
Szerintem nem sokára lehetséges lesz vízzel hajtani a kocsikat.
A vízben található hidrogén. A hidrogénből nagy mennyiségű energiát lehetne elő állítani mivel a nap is ezt teszi. A hidrogént héliummá alakítja, miközben energia termelődik.
A vizet szét kell bontani elektromos áram segítségével így felszabadul a hidrogén.
És a fentebb írtak alapján energiát lehetne termelni belőle.
De ezt egyenlőre még nem tudjuk megoldani több ok miatt is. De szerintem ezen az elven működne (sőt lehet, hogy már működik is) a vízzel hajtott kocsi.
A zárójeles részt azért írtam mert én mondjuk simán kinézném valamelyik nagyhatalomból, hogy megcsinálja csak titokba tartsa mert nem kevés pénz jön be nekik az üzemanyagból...
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!