Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » 1 Napkitörésnek mekkora...

1 Napkitörésnek mekkora hangja lehet?

Figyelt kérdés
Bugyuta kérdés, mégse tudom rá a választ. Az érdekelne, hogy pl a Nap mellett állunk (ami lehetetlen, de mégis), mekkora zajjal járna ez? Köszi a választ eme buta kérdésnek, de engem nagyon érdekelne a válasz :)
2012. febr. 6. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Semekkora zaj nem lenne mert nincs gázburka ami vezeti a hangot. A hang csak egy rezgés hallhatóvá a gázmolekulákkal való ütközés teszi.
2012. febr. 6. 23:26
 2/7 anonim ***** válasza:
Semekkorával, az űrben nem terjed a hang.
2012. febr. 6. 23:26
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Szóval kb olyan, mintha óriási vulkánkitörések lennének némafilmben?

2012. febr. 6. 23:30
 4/7 anonim ***** válasza:
A Föld méretének nagyon sokszorosa egy-egy kitörés, szóval földi méretben elképzelhetetlen egy ilyen :)
2012. febr. 7. 09:26
 5/7 tetris ***** válasza:
Egy kicsit azért csak-csak pukkant! Vagy mégsem?
2012. febr. 7. 16:34
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem anyag tör ki, hanem elektromágneses mező. Szóval nem olyan, mint a vulkánkitörés, nem jön el idáig semmi anyagi belőle, csak a mező.
2012. febr. 28. 23:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Hát azért, én azt nem mondanám... :)

A napszél elég tekintélyes mennyiségű anyagból áll, nem csak különböző sugárzás.

2012. febr. 29. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!