Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Tegnap Szabolcs megyében volt...

Tegnap Szabolcs megyében volt egy vihar, és egy villám nagyon közel csapott bele a földbe, és olyan hangja volt, mintha valaki telitorokból sikított volna. Mitől lehetséges ez?

Figyelt kérdés
Valaki hallott már hasonlót?
2011. júl. 16. 17:22
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
késő este 00:58-kor történt. annyira megijedtem, hogy kiestem az ágyból. pedig nem vagyok az a félős ember
2011. júl. 16. 17:25
 2/15 A kérdező kommentje:
normális válaszokat ,ha lehet
2011. júl. 16. 17:25
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
Sikított a föld, fájt neki! Ahova lecsapott nézd meg, mert ott kell lenni a menykő nevezetü megolvadt, majd kihűlt kőnek. Aki ilyet talál, hosszú életű lesz a földön, a hagyomány szerint.
2011. júl. 16. 17:48
 4/15 anonim ***** válasza:

"hosszú életű lesz a földön"

Hacsak bele nem csap a menykő!

2011. júl. 16. 18:00
 5/15 A kérdező kommentje:
én a jelenség hangja miatt vagyok kiváncsi....
2011. júl. 16. 18:03
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem vagyok odavalósi, de hallottam már villámot ami közvetlen közel csapott be azthiszem 50-100 méter távolságra tőlem és annak olyan hangja volt mint egy robbanásnak. Amit te hallhattál az lehetett az hogy közvetlen közel csapott be pl az ablakod mellé és ugye a dörgés olyan hangos volt hogy ilyen vékony hangon hallhattad bár nem biztos, de én hallottam ilyenről is.
2011. júl. 16. 18:07
 7/15 A kérdező kommentje:
pár száz méterre csapott be valahova, de csak ttetőtéri ablakból láttam a "tövét" a villámnak. de ez a hang kissé zavar engem, hogy nem tudom mi az
2011. júl. 16. 18:15
 8/15 anonim ***** válasza:
énis Szabolcs megyei vagyok, ittis volt vihar, hajnali 1 körül. de hála Istennek még nem hallottam villámot lecsapni, ne is csapjon, főleg a közelben!
2011. júl. 16. 18:18
 9/15 anonim ***** válasza:
nem lehet, hogy valaki a villám becsapódásának közelében sikított?
2011. júl. 16. 19:02
 10/15 szamóca.. ***** válasza:

[link]

:) .. jó tudom, nem a legtudományosabb oldalt sikerült linkelnem, de lehet benne valami

2011. júl. 16. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!