Milyen viszonyban van az információelmélet az evolúcióelmélettel?
"Bebeszéli magának például hogy elmebeteg, és az utód tényleg deviáns lesz."
Aki elmebeteg mar eleve devinas... nem meglepo, ha tovabb tudja adni.
"A DNS tanul a világból folyamatosan. "
De ez a tanulo DNS egy oltari nagy kamu. Vagy linkelj be egy hiteles kozlemenyt.
"Egyébként menjetek el egy magasabb szintű pszichológia szemináriumra..."
Es javaslom az alapszintu biologiat a magas szintu pszihologia helyett. ;-)
Legalább azt megértenétek amit leírtam...
Hiába, nem véletlen nem tanítanak a majmoknak sem atomfizikát.
"Ha egy bizonyos fajta információ, gyakran éri az embert, akkor bizony ez tárolódik a DNSünkben."
Kerlek mutass ra, hogy ebben mikent van benne az epigenetika. Ami itt le van irva, az a Lamarck fele evlucios model, amire sose volt semilyen bizonyitek.
"Milyen viszonyban van az információelmélet az evolúcióelmélettel?"
Sok közük nincs egymáshoz.
"Mond-e állításokat az információelmélet az evolúció mikéntjéről, lehetőségéről?"
Tudomásom szerint nem.
"Beszélhetünk-e bizonyos típusú információkról, "
A biológiában az információ a DNS bázissorendjét jelenti, ahogy a génekről RNS másolat képződik (transzkripció), illetve ahogy e templát alapján elkészül a fehérje (transzláció).
"komplexitásról"
ÉRTEM -es hülyeség. A biológiában a komplexitás annyit jelent: bonyolultság. Semmilyen elfogadott meghatározása vagy mérési módszere sincs. Az ÉRTEM sem tud ilyesmivel szolgálni csak dobálóznak a "komplexitás" fogalmával a nélkül, hogy halvány fogalmuk lenne arról, mi is az.
", információmegmaradásról"
Ilyen nincs. Egy valláskárosult fórumozó nemrég ezt találta ki, de attól ilyesmi nem létezik.
", komplexitásnövekedésről?"
Amint megmutatod, mi az a komplexitás és hogyan méred, azonnal mutatok majd példát a komplexitás növekedésére is. Addig értelmetlen fogalom.
"Főleg ID-s szemléletű válaszolók hsz.-eit várom."
Tőlük hiába vársz választ, ők maguk sem tudják mit jelentenek a fogalmak, amikkel dobálóznak. Legalábbis eddig akárhányszor megkérdeztem bármelyiket, mind inkább műsértődésbe menekült, csak ne kelljen válaszolnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!