Mi történne, ha egy állatnak, teszem azt, kutyának alkoholt adnánk?
http://www.youtube.com/watch?v=ohgqRRLjBsg
Nézd meg,nagyon jó és választ kapsz:)))
Ó, a sivatagi show... De szerettem ezt a filmet!
Amúgy mi lenne? Amelyeknek van rendesebb idegrendszere azok berúgnának tőle. Hogy hogyan éreznék magukat azt meg te is ki tudod próbálni.
Néhány éve az egyik csoporttársnőm házibulit tartott. És hát volt egy naív németjuhász kutyájuk. A haverjaim leitatták a kutyát, az meg ledőlt és elaludt. Nem voltak a részegségének egyéb szakaszai, nem volt jókedvű meg ilyenek...
De a következő nap borzalmas volt neki, egész nap csak téblábolt,nem találta a helyét, és nagyon fájhatott a feje, mert levert volt és nyüszített.
Egy másnapos kutya pont úgy néz ki, mint egy másnapos ember.
Én azt tudom hogy a XILIT az egyik új egészséges cukorféle/édesítőféle (ami tulajdonképpen kémiailag CUKORALKOHOL) halálos a kutyáknak. Hogy más állatra milyen hatással van nem tudom.
Az állatok metabolizmusa más mint az emberé, (pl a tömény kakaó vagy kakaótartalmú csokoládé is halálos a kutyáknak)
így nem túl jó ötlet állatoknak mindenfélét adni. De biztos van olyasmi is ami az emberre hat és egyes állatokra nem.
"A kutyák szervezete nagyon érzékeny az alkoholra, a legkisebb mennyiségtől is berúgnak. A szervezetükben felszívódó alkohol szívritmus zavarokat, infarktust, a testhőmérséklet vészes lecsökkenését, kómát és azonnali halált is okozhat. Soha, semmilyen formában ne itassuk, vagy etessük alkohol tartalmú élelmiszerekkel a kutyákat."
Én is hallottam ilyenről, hogy leitattak, kutyát, macskát stb. én nagyon elítélem ezeket az embereket akik fölöslegesen veszélyeztetik az állatok életét, vagyis csak azért mert nekik ez szórakoztató. Hiába a tudatlanság, amit a gyerekemmel nem tennék meg azt a kutyámmal sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!