Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Érdemes orvostanhallgatónak...

Érdemes orvostanhallgatónak mikroszkópot venni?

Figyelt kérdés

Meddig vannak orvosin olyan tantárgyak, ahova kell mikroszkóp? Másodév befejeztével patoszra kell?

Ha pedig 1400.- egy napra a bérlés (700-700 a mikroszkóp és a metszet), akkor megéri venni egy mikroszkópot, s csak a metszeteket bérelni?

Milyen mikroszkópot érdemes venni?

2012. jan. 13. 14:43
 1/8 anonim ***** válasza:
fizetni kell, hogy nézegethesd??? de gáz...nekem amúgy nincs
2012. jan. 13. 14:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenképpen érdemes, mert valószínűleg később, diploma után is szükség lehet rá.
2012. jan. 13. 14:56
 3/8 A kérdező kommentje:

Nem, gyakon és konzultáción nem, de vannak bérelhető mikroszkópok és metszetsorok, azért kell fizetni, amit haza lehet vinni.

Milyen érdemes venni?

2012. jan. 13. 15:01
 4/8 anonim ***** válasza:
Pld olyat ami nekem van. Bresser student mikroszkóp 1400x-os a legnagyobb nagyítása és kamerája is van.Ahogy a neve is mutatja direkt egyetemi hallgatók számára készült alsó és felső világítása is van.Én 29500-ért vettem a Makszutovnál.
2012. jan. 13. 15:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Halál felesleges. Mégis minek? Azért van a gyakorlat, hogy nézegethesd a metszeteket. Szép is lenne, ha patoszon nem lenne mikroszkóp, hanem szerezz magadnak oszt nézegesd otthon.
2012. jan. 13. 17:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem mindenkinek elég patoszon nézegetni:)
2012. jan. 13. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:
AAAA, eleg sok vegzett orvosist ismerek, es egyiknek se volt otthon mikorszkopja.
2012. jan. 13. 23:25
 8/8 anonim válasza:
Ugyan nem orvosin vagyok, hanem biológus leszek, de mi egy héten 3x használunk mikroszkópot a laborban. Szép és jó ott nézegetni, de haza nem hoznám az biztos és meg sem fordult a fejemben, hogy vegyek magamnak. Felesleges szerintem, persze ha te hobbiszinten szeretnél dolgokat megnézni, vagy kutatni szeretnél, akkor vegyél. Olyan jó mikroszkópot nem tudnék kifizetni, mint ami a laborban van, tehát nem is lenne akkora élmény. Szerintem ha valami nagyon érdekel, akkor meg tudod nézni neten, csomó elektronmikroszkópos kép van fenn mindenről, és az ügye sokkal jobb is!!
2012. jan. 15. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!