Ma (éjjel) is esik az eső, pedig a hónak kéne már! Nincs elég hideg! Mi lesz így? Szegény természet!?
Hm...
A téli táj is szép, de én már inkább a tavaszt várom. A tél már nem olyan, mint régen. Kisgyerekként, a tél kezdetével minden reggel izgatottan mentem az ablakhoz, hogy hátha esett már a hó. Szépen, egyenletesen befedve mindent. Hatalmas pelyhekben esve. Az utóbbi években inkább kis, szúrós kristályszerű, pelyheknek nem is nevezhető hó esett hatalmas szélfúvás közepedte. Nagyon szerettem hóesésben sétálgatni, percekig állni a lámpafényben és nézni a havazást. Mára már azt sem bánom, hogy ha kimaradna a tél...
Na, hogy a témához is szóljak:
Állítólag globális klímaváltozás van. Ezt én nem tudom, mert nem vagyok meteorológus.
Havat pedig könnyedén lehet csinálni. :D
Egyik haverommal egy téli éjszaka (mikor még nem volt hó, de már mínusz volt), hóval borítottuk be az udvart. Ehhez egy motoros háti permeterőt és melegvizet használtunk. A fúvóka nagyon finom permetet bocsájt ki, ami egyből kikristályosodik, porhavat hozva ezzel létre. :D
A kisgyerekek azt kérdezték, hogy "Nálunk miért nem esett a hó?"
Hogy valami tudományos is legyen a dologban:
Annak, aki azt mondta, hogy nem lehet befolyásolni az időjárást:
HAARP-rendszer. Nézz utána.
Na, akkor ma is volt mit seperned...
Itt is elég sok van már és nem akar elállni a hóesés. :( Pedig már azt hittem nem lesz hó jövő télig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!