Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Ma (éjjel) is esik az eső,...

Ma (éjjel) is esik az eső, pedig a hónak kéne már! Nincs elég hideg! Mi lesz így? Szegény természet!?

Figyelt kérdés
Gondolom jobb nem igen lesz már!..:(
2011. dec. 17. 02:31
1 2 3
 21/28 tél ***** válasza:
Ne foglalkozz vele! Majd esik a hó júniusban.. :)
2012. jan. 13. 14:38
 22/28 A kérdező kommentje:
Elkezdett esni a HÓ!!! Igaz ahogy a betonra ér el is olvad, csak a füvön marad meg..
2012. jan. 13. 16:33
 23/28 A kérdező kommentje:

Már ennyi HÓ esett!

[link]

[link]

[link]

2012. jan. 17. 16:33
 24/28 A kérdező kommentje:

Ez mai:

[link]

[link]

Tudom, nm tökéletes képek..

2012. febr. 4. 18:55
 25/28 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezek ma reggeliek..

2012. febr. 5. 10:28
 26/28 anonim ***** válasza:

Hm...

A téli táj is szép, de én már inkább a tavaszt várom. A tél már nem olyan, mint régen. Kisgyerekként, a tél kezdetével minden reggel izgatottan mentem az ablakhoz, hogy hátha esett már a hó. Szépen, egyenletesen befedve mindent. Hatalmas pelyhekben esve. Az utóbbi években inkább kis, szúrós kristályszerű, pelyheknek nem is nevezhető hó esett hatalmas szélfúvás közepedte. Nagyon szerettem hóesésben sétálgatni, percekig állni a lámpafényben és nézni a havazást. Mára már azt sem bánom, hogy ha kimaradna a tél...

Na, hogy a témához is szóljak:

Állítólag globális klímaváltozás van. Ezt én nem tudom, mert nem vagyok meteorológus.

Havat pedig könnyedén lehet csinálni. :D

Egyik haverommal egy téli éjszaka (mikor még nem volt hó, de már mínusz volt), hóval borítottuk be az udvart. Ehhez egy motoros háti permeterőt és melegvizet használtunk. A fúvóka nagyon finom permetet bocsájt ki, ami egyből kikristályosodik, porhavat hozva ezzel létre. :D

A kisgyerekek azt kérdezték, hogy "Nálunk miért nem esett a hó?"

Hogy valami tudományos is legyen a dologban:

Annak, aki azt mondta, hogy nem lehet befolyásolni az időjárást:

HAARP-rendszer. Nézz utána.

2012. febr. 7. 11:11
 27/28 A kérdező kommentje:

Ez mai:

[link]

[link]

2012. febr. 15. 14:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Na, akkor ma is volt mit seperned...

Itt is elég sok van már és nem akar elállni a hóesés. :( Pedig már azt hittem nem lesz hó jövő télig.

2012. febr. 15. 14:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!