Ma (éjjel) is esik az eső, pedig a hónak kéne már! Nincs elég hideg! Mi lesz így? Szegény természet!?
szia én vagyok a tizedik válaszoló :)
Még azóta is csak egyszer esett a hó (nagyon szakadt!) és csak ÓRÁKIG maradt meg, mert nincs elég hideg :(
Csak szólok, hogy Szlovákiában hatalmas fennakadások vannak a hó miatt, Bulgáriában 85 cm hó esett...
Nincs semmi baj a természettel, mindig is volt ilyen, hogy enyhébb tél, enyhébb nyár. Semmi különös nincs rajta, csak valamiért manapság mindenre felszeretjük a fejünket :)
Még ha csak enyhébb lenne a nyár, akkora kánikulák vannak, h tyűű! és ez sem jobb még hogy enyhébb tél?? Már napok óta hallom a "tavasz" madár hangját itt fütyörészik szegény!.. Megmondták meg fog változni az éghajlatunk idővel!!!
Meg ez normális, h ennyi emberhez kell kihívni a mentősöket??!
Kánikula? Hát, én többet fáztam idén nyáron, mint amikor melegem volt :D
Voltak meleg időszakok, de volt olyan is bőven, hogy felkaptam a hosszú nadrágot.
Szerintem semmi extra nem volt, szokásos szeszélyes évszakok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!