Lehetnek-e a germánok, és sémiták (főként zsidók) a neander-völgyiek leszármazottai?
régebben olvastam ezt a kérdést, csak most nem találom(nemtudom linkelni) de nem érkezett rá sok válasz, viszont érdekelne, hogy ki találta ezt ki, és van e valóság alapja?
valami ilyen bizonyítékok voltak: szőke haj, meg világos színek, tejérzékenység, csapott homlok...nem emlékszem teljesen
na mindegy, TI mit gondoltok erről?
Volt már a kérdés.
A neandervölgyiektől örökölt egy keveset minden mai rassz! Te is, én is, a zsidók is és a germánok is - mivel ez nagyon régen történt.
Kivéve az igazi fekete afrikaiakat, mert ők maradtak, amilyenek voltak, nem örököltek semmit.
A csapott homlok pedig nem bizonyíték. A bizonyíték a DNS vizsgálat.
"a zsidókna eredetileg fehér bőre, szörkéskék szeme volt"
Bizonyíték?
És az teljesen lehetetlen, hogy inkább a 70% az eredeti és a szőkék az ezerötszáz éves Európában élő keveredés terméke?
Mert abban a közel-keleti, mezopotámiai régióban ahonnan a zsidók származnak viszonylag kevés a szőke meg a vörös.
"genetika!"
Köszönöm, tanultam az egyetemen, de hogy jön ez ide? (persze ha jól sejtem a fekete haj dominanciájára gondolsz, de fura hogy a semitákkal való együttélés során vettek át géneket szerinted, Litvániában meg nem, pláne hogy az Etiópiából áttelepített zsidók meg echte négerek, ott valamiért nem maradt meg a szőke archetípus ezek szerint)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!