Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Milyen külselyűvé fejlődtek...

Milyen külselyűvé fejlődtek volna az alábbi dinoszauruszok ha nem halnak ki 65 millió éve? (a The New Dinosaurs an alternative evolutionon lényein kívül)

Figyelt kérdés

-t.rex(figyelembe véve hogy a felnőttek tollasak voltak)

-troodon

-pacirhynosaurus

-coelurosaurus

-hypsilophodon

-abelisaurusok

és most néhány más akkori hüllő

-quetzalcoatlus

-pteranodon

-plesiosaurusok

-pliosaurusok

-hainosaurus(17 méteres mosasaurus)

-ammonites

2011. aug. 11. 11:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
A "mi lett volna ha"-nak mi értelme van?
2011. aug. 12. 11:55
 12/15 anonim ***** válasza:

Ha engem kérdezel nem biztos mindegyik fejlődött volna tovább. Egy részük biztosan kihalt volna: gondolok itt a nagyobb méretűekre mint a quetzalcoatlus, de akár a rexie is. A mosasaurusok eléggé sikeres vadászok lehettek, szóval szerintem ha nem is legnagyobbak, de kisebbek mindenképp fent maradtak volna még a mai napig is. (Ha nincs az a bizonyos "valami" 65-64 millió éve) A kisebb ragadozók mindenképp sikeresebbek (lásd mai macska/kutyafélék). A nagyragadozók általában 1 zsákmányhoz vannak kötve, a kicsik lehetnek válogatósak.

Amúgy a Troodonról már volt olyan elképzelés is, hogy mi lett volna ha humanoid formájúvá válik.

2012. febr. 12. 20:43
 13/15 anonim ***** válasza:
a t-rex nem volt tollas csak a velociraptor
2012. júl. 8. 12:44
 14/15 anonim ***** válasza:
én ismerem mindet nem kell kép
2012. júl. 10. 07:48
 15/15 anonim válasza:
mindnek jobb fegyvere lenne a raptórnak nagyobb agya és karma majd a többit is írom
2012. júl. 31. 08:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!