Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » A dinoszauruszok kihalásához...

A dinoszauruszok kihalásához köze lehet egy idegen fajnak?

Figyelt kérdés
2011. szept. 8. 17:53
 1/8 anonim válasza:
93%

nem pusztultak ki csupán átalakultak

Azt mondják kipusztultak de nem ott vannak mindenhol nézz az égre ott repül egy madár ugyan az a testfelépítése mint a dinoszauruszoknak csupán tollat növesztett

2011. szept. 8. 17:59
 2/8 A kérdező kommentje:
Érdekes és elgondolkodtató, amit mondasz! Köszönöm a válaszodat:)
2011. szept. 8. 18:01
 3/8 anonim válasza:
71%
A legújabb kutatások szerint a dinoszauroszoknak is voltak tollai. Amúgy én nem hinném h köze lett volna egy földönkívüli fajnak a kipusztuláshoz, csupán becsapódott egy aszteroida, előfordul :)
2011. szept. 8. 18:04
 4/8 anonim válasza:
89%
azt vettem észre, hogy ahogy a technika is megköveteli a méretben való zsugorodást, úgy az evolúció is követi ezt a példát. Kompaktizálódás. A dinoszaroszok kihaltak, hogy ehető csirkék legyenek.
2011. szept. 8. 18:16
 5/8 anonim ***** válasza:
44%
na várjunk már ácsi-ácsi fiúk lányok: nem a triceratopsokból, tyrannosaurusokból, apatosaurusokból lettek a madarak, hanem csak bizonyos kistestű dinófajokból. És pl. a raptorok egy része is tollas volt, ők és a hasonló méretűek lehetnek ősök. Én egyébként gondoltam arra, hogy így van. Valaki olyan irtotta ki a dinoszauruszokat, aki vagy akik azt akarták hogy az ember kifejlődhessen...
2011. szept. 8. 18:46
 6/8 Tom Benko ***** válasza:
64%

Azért tegyük hozzá, hogy egyelőre egyáltalán nem biztos a dinoszaurusz -> madár fejlődés. Ami biztos, hogy mindkét csoportnak őse az archosauriák közé tartozott. (Bár nekem is valószerűbbnek tűnik a leszármazási kapcsolat.)

Hogy a kérésre válaszoljak: Egy idegen fajtól elég brutális eljárás lenne egy aszteroida Földre irányítása, ugyanis nem sokon múlott, hogy nem lett teljes kipusztulás a dologból.

2011. szept. 9. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:
23%
Dehogy haltak ki! Csak elmenetek! Beloluk jottek letre a reptoidok!
2011. szept. 11. 04:42
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
csak a velociraptornak voltak tollai
2012. júl. 8. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!