Lehet hopponálni az eseményhorizonton belül?
Régen olvastam már a könyvet, de a távolsággal relatív a hoppanálás időtartama? Mert ha nem, akkor több mint valószínű, hogy nem egyszerű anyagáramlásról beszélünk, tehát a fekete lyuk gravitációjának nincs hatása a hoppanálásra.
Más kérdés az, hogy ami egy fekete lyuk eseményhorizontján belül van, az már nemigen tud mocorogni. Meg nem is igazán él már.
21:21: Köszi, hogy szóltál, eddig azt hittem hopponállás.
21:34: Jó kérdés, hogy relatív-e a távolsággal(például mennyi idő a Plútóra hopponálni, ha csak Anglia egyik részéről a másikra 2 másodperc) de ez szerintem nem befolyásolja a kérdést.
De azt kéne tudni, hogy ez ember átsiklik a 2 pont közötti teren, vagy teleportálás módon hoppanál, mert utóbbi módon szerintem nem kell néhány másodperc, ha meg átmegy a teren, akkor relatív a távolsággal a hoppanálás időtartama.
Féregjáratokról most ne beszéljünk.
Fizikai folyamat neve: varázslat.
De szerintem legegyszerűbb lenne megkérdezni J. K. Rowlingot, biztos tudja a választ. Vagy nem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!