Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Energia fegyverek? (Kérdésed...

Energia fegyverek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Van olyan energia fegyver aminek a lövedéke kinetikus kárt okoz? Tudom hogy jelenleg nincs használhato energia fegyver, de ez most nem lényeg. :D

Kinetikus alatt azt értem, hogy olyan kárt okozz mint ha valamire gépfegyverel/ij lönék, vagy kardal, kalapácsal meg ütnék valamit.

A lézer/plazma az meg ugye olvaszt.

2011. júl. 29. 16:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Hozzátenném, hogy megfelelően nagy energiájú lézersugár kinetikus rombolásra is képes."

Egy ilyen erős lézersugár szerintem előbb égetné át a célpontot, minthogy a fény nyomása következtében okozzon neki sérülést.

2011. júl. 30. 10:07
 12/13 dellfil ***** válasza:

Kedves Gyakorivalasz2!

Van igazság abban amit ellenvetésedben felhoztál, de azért nézd meg a következő linket:

[link]

Tulajdonképpen nem is nagyon off. Sok átfedés van a kérdéssel.

dellfil

2011. júl. 30. 15:38
 13/13 Jocca666 válasza:

Kinetikus rombolást az energiájukkal okozó, nem szilárd halmazállapotú lövedékek, ha jól értem...

Folyadéksugárral is lehet vágni (Lásd: Vízsugaras vágó) illetve a megemlíteném a hangfegyvereket is. Mást nem tudok.

2011. júl. 31. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!