Hogy kerulnek a lezart koporsoba a fergek?
Ugye nem gondolod azt, hogy ott teremnek a semmiből?
Petéből, spórából, stb lesznek - és hosszú ideig várnak így, mielőtt elkezdenek fejlődni.
Ezen kívül magában a halottban is rengeteg élőlény van, ami mind elkezd nőni, mikor meghal.
Köszi.
De a lezért koporsóba hogy kerül pete? Egy steril körülmények között, kórhárban meghalt valaki, aki ezután a hűtőbe, majd a koporsóba kerül, hogy kerül kapcsolatba bármilyen petével? Ő nem lesz "kukacos", csak a bomlás lesz meg nála? Én úgy tudom, minden esetben lesznek férgek...
"Én úgy tudom, minden esetben lesznek férgek..."
Rosszul tudod.
Én úgy hallottam, hogy a giliszták (férgek?) a közhiedelemmel ellentétben nem esznek húst, még bomló húst sem, csak a földet tömik az arcukba, mert azt imádják. Hullát utálják. :)
A lárvákat pedig rovarok rakják a tetembe, hogy ott hízzanak meg, de a természetben ezek szabadon fekvő tetemek, természetes körülmények között a föld alatt ritkán van ilyen jó falat. (Az ő szemszögükből, persze.) Úgyhogy föld alatt lárvákat nem tudom milyen rovar rak tetembe.
De ez privát vélemény, nem vagyok szakértő.
Nem gilisztára gondoltam, hanem olyan légylárva-félére vagy a fene tudja, mik vannak ott.
Annyit találtam, hogy a koporsólégy berágja magát, és úgy petézik le.
Amúgy valami műsorban volt, hogy "lesznek" ott férgek, csak azt nem tudom elképzelni, a pete hogy kerül oda...
Nem olvastam végig, de úgy látom itt sok kérdésedre választ kapsz:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!