Miért esik az eső? Július van!
Figyelt kérdés
JÚLIUS VAN KÖNYÖRGÖM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VALAKI SZÓLJON A FENTIEKNEK.....
2011. júl. 27. 12:57
1/15 dirtboy válasza:
És mi van akkor ha július van leáll a korforgás vagy mi????
3/15 anonim válasza:
Nem az eső a gond, hanem a hideg meg a hirtelen hőmérséklet ingadozások!
4/15 anonim válasza:
Jogos. Nekem is elegem van belőle. Strandolni akarooook!
5/15 anonim válasza:
"VALAKI SZÓLJON A FENTIEKNEK"
Épp most hívtam őket, de várakozóra tettek. :(
Szerintem még sokan reklamálnak.
6/15 anonim válasza:
Eső lehetne... Néha 1-1 nyári zápor, az olyan jó! De most kifejezetten őszies idő van már vagy 5 napja... :-/ Folyton el is van borulva, hideg van, olyan szaaar
8/15 anonim válasza:
Ezt hívják mérsékelt övi monszunnak, ha beindul, akkor ez ilyen. Egyes években viszont nem indul be, akkor van száraz nyár.
9/15 anonim válasza:
Nem értem min csodálkozol. Ezen az éghajlaton a július az egyik legcsapadékosabb hónap.
10/15 anonim válasza:
Hogy miért esik az eső? Miért, mit vártál, hogy az eső mit fog csinálni? Az eső eddig még mindig csak esett, akárhányszor is volt eső és mindegy hogy július van, vagy valamilyen más hónap. Mást még eddig sose csinált, csak esett. Ja, hogy nem most kellene. ez már más kérdés, pontosan ez: Miért éppen ebben az időszakban van ennyi eső? Hát ezt már nem tudom, de én is unom ezt a sok esőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!