Miért nézte ennyire be ez a július a hőmérsékletet és a napsütéstelenséget?
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 16:13
1/7 anonim válasza:
Jó régen családdal mentünk a bulgár tengerpartra, útközben megfulladtunk a melegtől. Aztán két nap múlva a kempingben vacogtunk a sátorban, volt vagy 8-10 fok és esett. De hamar visszajött a jó idő és mentünk fürödni a Fekete tengerbe. Nem rendkívüli, de július közepén szokott betörni egy ilyen erős hidegfront.
2/7 anonim válasza:
Én nem hiszek az ilyesmiben, de Medárd napon esett. Amúgy a hét második felére már nyarat ígérnek, ne aggódj:)
3/7 anonim válasza:
Gratulálok, megint tanultam valamit újmagyarul!
B+ hozzátok már lassan szótár kell!
:(
4/7 anonim válasza:
A legjobb új szó amit itt láttam akkor is a hullanyomvonal :D
5/7 A kérdező kommentje:
"Gratulálok, megint tanultam valamit újmagyarul!
B+ hozzátok már lassan szótár kell!
:( "
Elég csekély lehet a szókincsed, ha itt, ennél a kérdésnél olyan szóba futottál bele, amit nem ismersz.
-,-"
2011. júl. 4. 08:58
6/7 anonim válasza:
A komment megírásának időpontja: ma 08:58
A kérdést közben már kissé kozmetikázta egy moderátor, mert eredetileg olvashatatlan volt!
Nem hiszem, hogy csekély lenne a szókincsem, csak 40 éve még nem teljesen ezt a nyelvet tanultam meg, amit most használtok! Kissé kezd satnyulni.
7/7 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Hogy lehet mondjuk szélerősséget benézni ?
A napsütéstelenség meg olyan mint, a csíptelen kolbász .... pffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!