Mi történt 1914. július 2-án?
Miért kellett volna, hogy történjen bármi is?
Biztos eltárgyalgattak, eltervezgettek valamit, de amúgy semmi extra.
Július 5-én II. Vilmos támogatásáról biztosította az Osztrák-Magyar Monarchiát, ha kitör a háború, de amúgy július 28-ig semmi lényeges nem történt.
Nagyapám megette ebédjét, majd kiszaladt a budapesti bérház udvarára a többi kiskölyökkel játszani.
Pedro
Tudjátok mi a tippem? Látom, hogy az érettségi követelmények között van. Röhejes, hogy ezer helyen másolták és nem tűnt fel:
szerintem elírás, az júl. 28. szeretne lenni. :) Ez az egyetlen értelmes magyarázat
Igen, én is azért kérdeztem, mert benne van az érettségi követelmény dátumai között, és fogalmam sincs mi történhetett akkor ami ilyen fontos.
De a július 28 ugyanúgy szerepel ott, úgyhogy nemhiszem, hogy azzal tévesztették össze.
De azért köszi mindnekinek :)
Biztos vagyok benne, hogy csak elírás.
Én történelem szakra járok és még az egyetemi tankönyveimben sem szerepel róla semmi. (Június 28. és július 28. között egyedül július 5-öt említik meg dátum szerint.)
Úgyhogy no para! Tuti nem fogják kérdezni.
Mellesleg nem lenne hasznosabb, ha a töri tanárodat kérdeznéd meg?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!