Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért lesz majdnem az egész...

Miért lesz majdnem az egész nyáron eső? Van valami oka?

Figyelt kérdés

oké, tudjuk, hogy a nyarunk mindig csapadékosabb, de ennyire? nagyon félek, hogy el lesz rontva az egész nyaram, mert mikor lenn vagyunk Balatonon, nem tudunk vitorlázni, mert akkora szél van.

lehet ennek vmi oka, hogy ilyen az időjárás, szeles, és viharos?

2011. júl. 8. 11:53
 1/5 anonim ***** válasza:

hónapokig egy csepp sem esett, most esett egy kevés, de már höség is van.

egyik év csapadékosabb másik szárazabb. van hogy 2 év is csapadékosabb aztán 3 szárazabb. ez ilyen. idöjárás.

2011. júl. 8. 12:00
 2/5 anonim ***** válasza:
És te honnan veszed, hogy egész nyáron esni fog? Megsúgom, két hét az az időtartam, amire megbízható előrejelzést lehet készíteni.
2011. júl. 8. 12:09
 3/5 anonim ***** válasza:
minden hetedik év esős, ez tavaly volt. És időnként olyan hogy mindig hét végén esik, na ez ilyen.
2011. júl. 8. 13:04
 4/5 bromkrezol ***** válasza:
Az idei medárd esős volt, és ha medárdkor esik, akkor esős lesz a nyár. Szokott ilyen lenni, emlékszem, a '80-as évek első fele ilyen volt, sokszor eláztam pecázás közben.
2011. júl. 8. 20:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Ebben a medárd napban szerintem is van valami. Nem hiszek a jóslatokban, de az ősök nagyon jó figyelést tettek... :)

Amúgy már pár éve a tél se olyan mint az előtt volt, a nyár se, a tavasz és ősz pedig szinte nem is létezik... Ekkora viharok se nagyon voltak Mo.n szerintem. Remélem nem marad így, én se szeretem a túl esős nyarakat meg a mai teleket.

2011. júl. 9. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!