Kezdőoldal » Tudományok » Természettudományok » Miért könnyebb megemészteni a...

Miért könnyebb megemészteni a zsíros ételt, ha kenyeret is eszem hozzá?

Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 10:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Egyrészt eloszlik a zsír nagyobb adagban.

Másrészt a rostok úgy működnek, hogy felszaggatják a bélsejtek oldalát - azok meg erre vadul elkezdenek emésztőnedvet termelni. Ezért egészségesek az amúgy emészthetetlen rostok - és ezért nem érdemes ezeket önmagukban fogyasztani.

2011. jún. 19. 14:52
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!