A haj Jobban nő ha zsiros? Vagy inkább ha tiszta?
Nem a zsírosodástól függ, mivel a hajhagymában van a növekedés, a hajszálak bőr alatti tövén.
Ami befolyásolhatja a növekedést: a hajmosáskor/fésülködéskor a fej bőrét ért stimuláció, a samponban lévő vegyi anyagok, illetve az esetlegesen a hajba kerülő és ott maradó szennyeződések, melyek képesek a bőrön át felszívódni. De szerintem ez elég esetleges, hogy kinek mire jön ki a végeredmény...
Ha a hajad gyakran mosod az nem szó szerint teszi tönkre de nem jó a hajnak, ha viszont heti 1-2szer mosod egészségesebb és gyorsabban fog nőni
Állítólag ha fonva van a hajad, ugyebár azt nem lehet úgy mosni mint rendesen és jobban zsirosodik jobban nő vagy alváskor fogjátok össze de nem a fej tetejére, alulra!
(tapasztalat- egy éve levágtam a hajam vállig mert tönkre volt, azóta heti 1szer mosom MELEGEBB IDŐSZAKBAN HETI 2SZER, egy év telt el és derékig ér a hajam, anyám haja nagyon lassan nő mert heti 3-4szer is mossa és nagyon gyenge és úgy mond szar haja van!)
Előző komentelő vagyok megint!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!