Láttál már hullócsillagot?
Figyelt kérdés
Kívántál is?Teljesűlt a kívánságod?Mennyi időn belűl?Mik a tapasztalok?2009. márc. 15. 22:20
11/15 anonim válasza:
Én is láttam hullocsillagot amikor kinn álltam az erkélyen a szerelmemmel és néztem fel az égre és megláttam a hullocsillagot de nem szoltam neki csak annyit csináltam hogy: hih és ő egyből felnézett és ő is látta!mind a 2en kivántunk!és még eddig bevállt amit kivántam és remélem a késöbbiekben is igy lesz!!!
12/15 anonim válasza:
Két éva nyáron. Kivántam is, de nem teljesült.
13/15 anonim válasza:
láttam és többször is teljesült már a kívánságom :)
14/15 anonim válasza:
Vagy 50 hullócsillagot biztos, kifeküdtünk a szomszéd fészer tetejére és egész éjjel azt néztük.
Agusztus végefelé nagyobb az esély rá, de ezt be is szokták mondani a 8-as hírek után olyankor.
Sok sikert a vadászatához...
(Városban nincs rá sok esély!)
15/15 anonim válasza:
Láttam már én is, és teljesült is a kívánságom..a páromnak is..egymást kértük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!